RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Это важно знать каждому

Публикации "Это важно знать каждому"

Страница 10 из 54

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Душ як важлива складова робочого процесу

    12 июля 2021 341

    Всі ми любимо приймати душ. І в цьому приємному процесі криються мільйони років еволюції. Але душ має ще одну чудову особливість – він може стати важливою і надзвичайно ефективною складовою робочого процесу. Як саме? Давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua.

  • Як правильно шукати потрібну вам інформацію?

    7 июля 2021 490

    Вміння працювати з інформацією самостійно – важливий навик сучасного працівника. Тому давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua, як спростити собі пошук потрібної інформації.

  • Чи варто подружжю працювати в одній компанії

    30 июня 2021 1053

    Принцип «залишати роботу на роботі» у такому подружжі не спрацьовує й обидва просто змушені приносити робочий негатив та проблеми додому

  • Музика для концентрації – чи можна скласти ідеальний плейліст для роботи?

    28 июня 2021 547

    Якщо ви полюбляєте слухати музику під час роботи, давайте разом з Jobs.ua спробуємо з’ясувати, чи можна скласти ідеальний плейліст для роботи.

  • Про стан «потоку» і як навчитися перебувати в ньому

    25 июня 2021 325

    Цей стан особливо добре знайомий творчим людям. Вони вміють занурюватись у роботу (читай творчість) і нічого не помічати навкруги. Телефонні дзвінки і сповіщення на телефоні? В стані «потоку» ви їх навіть не зауважите, адже будете захоплені виконанням робочих задач.

  • Розумова діяльність: як утримувати її на високому рівні?

    18 июня 2021 392

    Щоб підтримувати діяльність мозку на стабільно високому рівні, прислухайтесь до рекомендацій Jobs.ua, наведених нижче.

  • Як акумулювати сили для особистих проєктів у позаробочий час

    17 июня 2021 375

    Часто трапляється так, що задумуєш великий амбітний проєкт, але працювати над ним доводиться в позаробочий час. Але в позаробочі години хочеться відпочити і побути з сім’єю, та й сили потрібно звідкись брати після виснажливих робочих буднів.

  • Соціальна інженерія та її небезпеки, якщо ви працюєте онлайн

    10 июня 2021 631

    Давайте поговоримо про безпеку при роботі онлайн, щоб персональні дані, конфіденційна ділова переписка та інша важлива інформація не потрапили в руки зловмисників.

  • Чому потрібно перебувати в русі

    21 мая 2021 293

    «Ноги вовка годують», каже нам народна мудрість, і, погодьтеся, якими правдивими є ці слова. Якщо вовк у пошуках здобичі не перебуватиме постійно в русі, він просто помре з голоду.

  • Чому гроші не здатні зробити нас по-справжньому щасливими

    12 мая 2021 527

    Бачачи життя класу люкс ззовні, а не зсередини лімузину, може скластися хибна думка, що більша кількість грошей автоматично дорівнює більшій кількості щастя. Але ж насправді це не так, і давайте разом з Jobs.ua з’ясуємо, чому великі гроші автоматично не дорівнюють великому людському щастю.


← CtrlCtrl →
10 из 54

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх