RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Это важно знать каждому

Публикации "Это важно знать каждому"

Страница 9 из 54

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Що робити, якщо не вистачає часу для особистісного розвитку

    16 сентября 2021 512

    Як знайти час для особистісного розвитку, якщо, на вашу думку, його катастрофічно не вистачає? Давайте поміркуємо, чим тут можна зарадити.

  • Як відстоювати особисті кордони на роботі

    12 сентября 2021 409

    Порушення особистих кордонів на робочому місці - справа досить поширена. Jobs.ua готовий поділитися з вами практичними порадами та навчити робити це максимально екологічно для обох сторін в робочому процесі.

  • День знань по-дорослому – що дорослі можуть перейняти у дітей

    25 августа 2021 240

    Нещодавно Jobs.ua писали, чому це так важливо – навчати дітей працювати над власними проектами, а в цій статті давайте розглянемо, що дорослі можуть перейняти у дітей.

  • Як працювати менше, а встигати – більше

    18 августа 2021 341

    Jobs.ua пропонує вам на прикладі такої професії, як письменник, розглянути важливість одного практичного вміння. Дотримуйтесь його, і ви навчитеся працювати менше, але встигати при цьому – значно більше.

  • Як навчитися критично мислити

    10 августа 2021 731

    Критичне мислення важливо розвивати з багатьох причин. Як навчитися це робити - читайте в статті.

  • Тайм-менеджер Pomodoro від компанії Microsoft – чим він такий корисний?

    6 августа 2021 267

    Час – це найцінніший ресурс в світі, бо його втрату нічим не компенсувати. В компанії Microsoft з усією відповідальністю поставилися до цього, тому у новій версії своєї операційної системи, реліз якої відбувся ще в червні, розробники привнесли цікаву функцію: тайм-менеджер в стилі Pomodoro.

  • Фокус і концентрація – як розвинути?

    3 августа 2021 562

    Це фантастичне вміння – вміння миттю зосереджуватися на проблемі і знаходити можливі шляхи її рішення – не є аж таким фантастичним. Його можна так само розвинути, як вміння підтягуватися, приміром. До речі, під час підтягування, та й при виконання решти фізичних вправ, теж потрібно вміти концентруватися на тому, що ви робите. Розглянемо разом із Jobs.ua, чому це настільки важливо і як почати розвивати концентрацію.

  • Як не втратити інтерес до роботи?

    29 июля 2021 544

    Якщо вам видається, що цілком і повністю загублений інтерес до роботи можна пояснити тим, що ваші робочі обов’язки вже давно вам набридли – це не зовсім так. Може трапитися так, що ми самі по тій чи іншій причині вбиваємо інтерес до своєї праці. Причин тут можна виділити декілька. Давайте пройдемося по всіх пунктах за порядком і з’ясуємо деякі важливі речі, через які саме причини кожен з нас може втратити інтерес до своєї роботи.

  • Стратегічне і креативне мислення у дітей – як розвивати?

    29 июля 2021 392

    Давайте разом з Jobs.ua пройдемося по найважливіших моментах, як розвивати у дітей стратегічне і креативне мислення.

  • Робота на орбіті? Це наше майбутнє!

    23 июля 2021 329

    Пристібайтеся міцніше, і давайте вирушимо разом із Jobs.ua в невеличку гіпотетичну подорож у майбутнє Землі. А, значить, й усієї людської цивілізації.


← CtrlCtrl →
9 из 54

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх