UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Це важливо знати кожному

Публікації "Це важливо знати кожному"

Сторінка 10 з 54

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Душ як важлива складова робочого процесу

    12 липня 2021 340

    Всі ми любимо приймати душ. І в цьому приємному процесі криються мільйони років еволюції. Але душ має ще одну чудову особливість – він може стати важливою і надзвичайно ефективною складовою робочого процесу. Як саме? Давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua.

  • Як правильно шукати потрібну вам інформацію?

    7 липня 2021 468

    Вміння працювати з інформацією самостійно – важливий навик сучасного працівника. Тому давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua, як спростити собі пошук потрібної інформації.

  • Чи варто подружжю працювати в одній компанії

    30 червня 2021 961

    Принцип «залишати роботу на роботі» у такому подружжі не спрацьовує й обидва просто змушені приносити робочий негатив та проблеми додому

  • Музика для концентрації – чи можна скласти ідеальний плейліст для роботи?

    28 червня 2021 540

    Якщо ви полюбляєте слухати музику під час роботи, давайте разом з Jobs.ua спробуємо з’ясувати, чи можна скласти ідеальний плейліст для роботи.

  • Про стан «потоку» і як навчитися перебувати в ньому

    25 червня 2021 306

    Цей стан особливо добре знайомий творчим людям. Вони вміють занурюватись у роботу (читай творчість) і нічого не помічати навкруги. Телефонні дзвінки і сповіщення на телефоні? В стані «потоку» ви їх навіть не зауважите, адже будете захоплені виконанням робочих задач.

  • Розумова діяльність: як утримувати її на високому рівні?

    18 червня 2021 381

    Щоб підтримувати діяльність мозку на стабільно високому рівні, прислухайтесь до рекомендацій Jobs.ua, наведених нижче.

  • Як акумулювати сили для особистих проєктів у позаробочий час

    17 червня 2021 367

    Часто трапляється так, що задумуєш великий амбітний проєкт, але працювати над ним доводиться в позаробочий час. Але в позаробочі години хочеться відпочити і побути з сім’єю, та й сили потрібно звідкись брати після виснажливих робочих буднів.

  • Соціальна інженерія та її небезпеки, якщо ви працюєте онлайн

    10 червня 2021 623

    Давайте поговоримо про безпеку при роботі онлайн, щоб персональні дані, конфіденційна ділова переписка та інша важлива інформація не потрапили в руки зловмисників.

  • Чому потрібно перебувати в русі

    21 травня 2021 282

    «Ноги вовка годують», каже нам народна мудрість, і, погодьтеся, якими правдивими є ці слова. Якщо вовк у пошуках здобичі не перебуватиме постійно в русі, він просто помре з голоду.

  • Чому гроші не здатні зробити нас по-справжньому щасливими

    12 травня 2021 505

    Бачачи життя класу люкс ззовні, а не зсередини лімузину, може скластися хибна думка, що більша кількість грошей автоматично дорівнює більшій кількості щастя. Але ж насправді це не так, і давайте разом з Jobs.ua з’ясуємо, чому великі гроші автоматично не дорівнюють великому людському щастю.


← CtrlCtrl →
10 з 54

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору