UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Навчання, атестація персоналу

Публікації "Навчання, атестація персоналу"

Сторінка 1 з 9

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як корпоративний elearning створює сильних керівників? Приклади і рішення

    8 вересня 2023 348

    Коли заходить мова про корпоративний elearning, прийнято вважати, що подібні активності призначаються лише для співробітників. Але якісно вибудуваний формат онлайн-навчання для керівників компаній не лише допоможе адаптувати їх до нової реальності, а й сприятиме вирішенню низки інших цілей для компанії в наші складні часи.

  • Як вирости від джуна до мідла? 7 порад

    7 вересня 2023 375

    Як виростити від Junior до Middle? Шукаємо відповіді на ці питання та говоримо на цю тему в статті.

  • Переходьте на українську – для покращення своїх когнітивних та поведінкових функцій як працівника

    9 лютого 2023 262

    Бажання вивчити українську мову призведе до низки неочевидних наслідків, а саме – покращення ваших когнітивних та поведінкових функцій як працівника. Звідки такі висновки і чому варто переходити на українську, читайте далі в матеріалі Jobs.ua.

  • Культові серіали дев’яностих і початку двохтисячних як прекрасний спосіб покращити свою українську

    22 липня 2022 581

    Ви всі, мабуть, чули про нещодавно прийнятий закон, який зобов’язує показувати базову версію сайту державною мовою. Звичайно, розкладки англомовна чи російськомовна теж будуть присутні на більшості веб-ресурсів – ми ж не наші північні «сусіди», щоб забороняти все, що йде врозріз «із лінією партії». Але поряд з тим багато російськомовних українців соромляться розмовляти українською. А чому соромляться? Бо вважають, що їхня українська – надто недосконала.

  • Як змусити співробітників обмінюватися досвідом

    14 серпня 2021 597

    Змусити співробітників ділитися знаннями насильно, як і отримувати від когось знання, неможливо, а ось вирощувати подібну культуру професійного обміну досвідом можна і навіть потрібно. Для роботодавця це комплексне управління знаннями колективу, і він повинен вміло управляти цим ресурсом.

  • Плюси мобільних технологій в навчанні

    26 липня 2021 465

    Ми всі не випускаємо мобільні телефони з рук. То чому б не використати їх у власному навчанні і особистісному зростанні, правильно? Давайте разом з Jobs.ua розглянемо це питання детальніше.

  • Управління розвитком персоналу

    13 червня 2021 708

    Навчання та розвиток персоналу компанії досить довга та містка робота, яка залежить одразу від обох сторін взаємодії: співробітника й менеджера з персоналу. Саме HR, а в великих корпораціях спеціалісти навчального відділу відповідають за виявлення потреб розвитку та підбору способів підвищення професійного рівня. Для чого це потрібно?

  • Как работодателю помочь в профессиональном развитии сотрудников

    7 червня 2018 735

    По данным социологического опроса большинство работодателей занимает пассивную позицию в профессиональном развитии сотрудников и никак не помогает им в этом. Это больше связано с отсутствием индивидуального подхода к каждому сотруднику и отсутствием свободного времени начальства. Тем не менее, любой директор хотел бы, чтобы его сотрудники были квалифицированными, но, к сожалению, не все обладают самостоятельностью и желанием работать над собой. Поэтому работодатель должен брать на себя эту задачу и оказывать всяческую помощь в профессиональном развитии сотрудников.

  • Что такое стажировка и как ее проводить

    20 липня 2017 1716

    Одним из видов повышения квалификации специалистов на производстве является стажировка. Обычно стажировку проходят молодые специалисты при приеме на работу и специалисты, которые собираются расширить свой профиль. Иными слова, стажировка - обучение сотрудников на рабочем месте.

  • Нужно ли учиться, чтобы работать руководителем?

    7 вересня 2016 1306

    Многие считают, что работа руководителем – одна из самых простых, так как специалист достиг желаемой цели и пошел на повышение, а значит, можно не беспокоиться по поводу выполнения основного плана работы, ведь ее можно переложить на других. Чаще всего так и делают.


Ctrl →
1 з 9

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору