RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. В помощь HR

Публикации "В помощь HR"

Страница 4 из 42

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • За якими головними критеріями обирати співробітника

    1 октября 2019 1459

    Якщо вам хоч раз доводилось спілкуватися з HR-ами, то ви, мабуть, вже зробили висновок про те, що професія за покликанням і до неї повинен бути хист. Такі спеціалісти мають внутрішнє відчуття щодо здобувачів, а також свої козирі в рукаві — навички й уміння знаходити відповідних компанії спеціалістів. Навчитися цим здібностям також можливо. Залишайтеся з нами, щоб дізнатися, якими критеріями керуються висококваліфіковані HR-ри України у відборі спеціалістів для компанії.

  • Чи задоволені ви роботою: результати опитування Jobs.ua

    27 сентября 2019 975

    Існує певне невдоволення українців роботою, якою вони зараз зайняті.

  • Як залучити більше здобувачів на вакансію

    9 сентября 2019 588

    Підбір здобувачів в компанію - одне з основних завдань менеджерів з персоналу. Вони здійснюють відбір найвідповідніших спеціалістів із загальної кількості відгуків на вакансію. Головне, утворити такі умови, щоб відгуків здобувачів було якомога багато для відбору найбільш відповідних вашій вакансії спеціалістів.

  • Як створити ефективну вакансію

    4 августа 2019 629

    Багато хто з пошуковців вважають, що найскладніше всього скласти ефективне резюме, щоб воно сподобалось роботодавцю, зацікавило його та вплинуло на рішення запросити спеціаліста на співбесіду. Але кожний роботодавець може оскаржити це рішення, бо, насправді, створити ефективну вакансію - вміння, яке вимагає не меньших зусиль та здібностей.

  • Збір рекомендацій про кандидата

    16 мая 2019 315

    Невід’ємною частиною роботи HR-менеджера при пошуку відповідного кандидата під вакансію є збір інформації про спеціаліста та рекомендацій з минулих міст роботи. Все це допоможе HR-ру зрозуміти на скільки спеціаліст відповідає запиту роботодавця за його професійними властивостями та особистісними. Сьогодні спробуємо розібратись, яким чином менеджеру з персоналу проводити компанію по збору рекомендацій та з якою метою.

  • Сбор рекомендаций о кандидате

    14 апреля 2019 361

    Выбор кандидата на ту или иную должность в компании - ответственная задача, которая стоит перед менеджерами по персоналу любой компании. Для того чтобы подобрать наиболее точно кандидата на вакансию, необходимо собрать как можно больше информации о соискателе и резюме не является единственным документом, который ознакамлевает с его опытом работы.

  • Как оценить кандидата на вакансию

    4 апреля 2019 271

    Такой подход позволил сделать интервью с кандидатами более объективными, исключив фактор личных реакций рекрутера на внешность кандидата

  • Советы HR-ам: как быстро закрыть вакансию

    5 марта 2019 413

    Основной задачей любого менеджера по персоналу является подбор специалистов для работы в компании. Чаще всего она требует от специалиста тщательного и неспешного отбора соискателей и рассмотрения каждой кандидатуры в отдельности. Но случаются ситуации, когда необходимо быстро найти специалиста для работы и срочно закрыть вакансию. Сделать это не всегда просто, особенно если вас ограничивает время.

  • Що дратує спеціаліста при пошуку роботи?

    3 февраля 2019 347

    Пошук роботи – безсумнівно, цікаве але клопітне завдання для спеціаліста. Багато хто з них починає пошуки роботи з ентузіазмом, а закінчує виснаженим та втомленим. Це заняття й справді віднімає купу часу та зусиль. Jobs.ua спробували вияснити, що найбільше дратує спеціаліста при пошуку роботи. Наші подальші спостереження можуть знадобитися роботодавцям для покращення рекрутингової кампанії менеджерів з персоналу.

  • С чего начинается рекрутинг

    31 января 2019 280

    Поиск персонала – важный этап набора специалистов для работы в компании. Это одна из основных задач менеджера по персоналу. У каждого HR-а свои индивидуальные подходы в поиске специалистов на вакансии: одни предпочитают использовать социальные сети, другие – переманивают лучших у компаний-конкурентов, третьи акцентируют внимание на корпоративных плюшках, которые может предложить работодатель. Тем не менее, чтобы найти специалиста, с чего-то нужно начать. С чего же начинается рекрутинг на самом деле?


← CtrlCtrl →
4 из 42

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх