RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. В помощь HR

Публикации "В помощь HR"

Страница 3 из 42

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як оцінити навички активного слухання

    16 ноября 2021 1335

    Нечасто зустрінеш співрозмовника, який вміє по-справжньому вислухати. Найчастіше як буває: ми або не надто розуміємо, про що говорить наш співрозмовник, або банально не чуємо його, бо нам кортить самим висловитися. Прокачуючи навички активного слухання, ми можемо навчитися усувати ці та багато інших проблем в міжособистісній взаємодії.

  • Процес рекрутингу в компаніях

    10 июля 2021 1633

    Важливо, щоб рекрутер завжди був присутній на кожному з етапів співбесіди, та знайома людина, що допоможе вести співбесіду та підкаже наразі виникнення складних ситуацій.



  • П’ять робочих способів утримати співробітника

    29 мая 2021 470

    Якщо помітили ознаки, що співробітник готується до звільнення, а відпускати його не хочете - час продумати стратегію його утримання.

  • Що робити, якщо немає відгуків на вакансію від здобувачів

    21 декабря 2020 885

    Створення привабливої вакансії – не таке вже й просте заняття, як може видатися на перший погляд. Не кожен фахівець зможе впоратися з цим завданням. Щоб створити цікаву вакансію, потрібен не лише аналітичний підхід, а й творчий.

  • Як вирахувати коефіцієнт ефективності HR-відділу

    25 мая 2020 1049

    Суто класичні фізичні формули вираховування коефіцієнту корисної дії не завжди працюють у певних напрямках, що існують у вашому бізнесі

  • Десять заповідей для HR менеджера

    18 февраля 2020 1088

    Human Research manager (HR-менеджер), або аналітик з персоналу – це керівник трудових ресурсів, якому знайдеться місце у будь-якій успішній компанії. На сьогоднішній день це сучасна, цікава, добре оплачувана посада. Її може виконувати як сам керівник підприємства за сумісництвом, так і окремо найманий професійний співробітник компанії. Безсумнівно, HR-директор добре знає, що він робить, а ще краще, що робити його підлеглим. В іншому випадку про гідну зарплату і високі досягнення годі й фантазувати

  • Найкращий час для співбесіди

    15 декабря 2019 861

    Запрошуючи на співбесіду здобувачів, менеджерам з персоналу необхідно чітко продумати всі деталі зустрічі. Інколи, навіть незначні моменти можуть грати важливу роль у пошуку найкращого спеціаліста на вакансію. Наприклад, час співбесіди інколи має критичне значення для пошуковців, тому назначаючи співбесіду на певний час, треба враховувати не тільки потреби здобувачів.

  • Чому спеціалісти не йдуть далі випробувального терміну

    30 ноября 2019 560

    Випробувальний термін - важливий етап працевлаштування, який вирішує долю спеціалістів. Це гарна можливість як для роботодавця, так і для здобувача дізнатися на скільки підходять вони один одному. Саме тому не всі спеціалісти проходять випробувальний термін та працевлаштовуються. Але що справді заважає їм пройти повністю випробувальний термін, та що стає причиною відмови від вакансії? На це питання нам допомогли дати відповідь історії про власний досвід HR-ів.

  • Як створити ефективну систему пошуку персоналу?

    24 ноября 2019 456

    Менеджер з персоналу часто зіткається з труднощами пошуку спеціалістів, коли горять всі терміни. Спеціаліст в компанію необхідний у найближчий час, а гідних кандидатів хоч удень зі свічкою шукай. Щоб не потрапляти в подібні ситуації, або потрапивши легко та швидко вміти з них вийти, менеджерам з персоналу необхідно розробити власну систему пошуку, яка стане ефективною в такі моменти. Вона допоможе перевірити чи все було зроблено, щоб обминути подібну ситуацію зі сторони HR-ра.

  • Чому не виходить знайти відповідного кандидата

    22 октября 2019 546

    Пошук потрібного спеціаліста в компанію - справа не із легких. На цьому шляху менеджерам з персоналу чи самим роботодавцям приходиться зіткатися з різними труднощами. Одним з яких і є складність знайти кандидата, який би відповідав вашим потребам стовідсотково. Більшість роботодавців скажуть, що причиною є слабкий український ринок праці спеціалістів. І тільки досвідчені роботодавці почнуть шукати причини в методиці власного пошуку. Це актуальне питання для всіх, хто зіткається з відбором робочого персоналу в компанію.


← CtrlCtrl →
3 из 42

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх