RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Собеседование без проблем

Публикации "Собеседование без проблем"

Страница 2 из 56

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як говорити з роботодавцем про зарплату під час війни

    11 июня 2022 555

    Як вести комунікацію про заробітну плату під час війни з роботодавцем сьогоднішня стаття на Jobs.ua.

  • Про що питають роботодавці на співбесіді під час війни

    7 июня 2022 757

    Іноді питання менеджера з персоналу можуть загнати в глухий кут або поставити в незручне становище. В будь-якому разі до кожної співбесіди слід готуватися та обдумувати питання, які роботодавець може вам поставити.

  • Як підготуватись до співбесіди під час війни

    29 мая 2022 579

    Jobs.ua ділиться порадами, як підготуватись до співбесіди в цей непростий для здобувача та роботодавця час.

  • Як пройти співбесіду без досвіду роботи

    24 февраля 2022 1427

    Якщо у вас немає досвіду роботи, пройти успішно співбесіду – це складне завдання. Вам доведеться продемонструвати роботодавцю свою готовність викладатися на сто відсотків, адже відсутність досвіду роботи доведеться чимось перекривати.

  • Як підготуватися до онлайн-співбесіди

    22 февраля 2022 491

    Підготовкою до онлайн-співбесіди не варто нехтувати, якщо хочете справити про себе найкраще враження для майбутнього роботодавця.

  • Як з самого початку зрозуміти корпоративну культуру компанії

    30 января 2022 303

    Jobs.ua радить задати наступні п’ять питань рекрутеру в обов’язковому порядку.

  • Як успішно пройти стрес-інтерв’ю

    25 января 2022 832

    Пропонуємо в цій статті розібратися з усіма моментами, які стосуються стрес-інтерв’ю, щоб успішно його пройти і не стресувати при цьому. «Попереджений – значить озброєний», як говорить нам старовинне англійське прислів’я.

  • Теми, які не варто піднімати на співбесіді

    6 января 2022 747

    На співбесіді важливо не тільки те, що ви говорите, а й те, про що не говорите. І йдеться не про замовчування важливої інформації, а про теми, які не варто піднімати на співбесіді. Навіть якщо рекрутер навмисне про це заговорить. Отже, давайте з’ясуємо, про що не варто говорити на співбесіді, щоб не зіпсувати враження про себе.

  • Що робити, якщо ви потрапили на дивну співбесіду

    27 декабря 2021 691

    Рекрутери та роботодавці теж люди, і теж бувають різними. Одні напрочуд ввічливі, милі і тактовні, і під час співбесіди дотримуються усіх можливих правил поведінки, інші заради інтересу можуть спробувати загнати в кут дивними питаннями. Або взагалі шокувати кандидата неадекватною поведінкою. Давайте спробуємо розібратися, що робити у ситуації, якщо ви потрапили на дивну співбесіду.

  • Помилки на співбесіді та як їх уникнути

    13 ноября 2021 622

    Співбесіда на омріяну вакансію – хвилююча річ. Від того, як ви себе проявите, спілкуючись з ейчаром, залежить багато. Усвідомлюючи це, можна легко перехвилюватися, а то й узагалі – запанікувати. Отже, давайте з’ясуємо, які помилки можуть бути на співбесіді і як їх уникнути.


← CtrlCtrl →
2 из 56

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх