UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Співбесіда без проблем

Публікації "Співбесіда без проблем"

Сторінка 2 з 56

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як говорити з роботодавцем про зарплату під час війни

    11 червня 2022 549

    Як вести комунікацію про заробітну плату під час війни з роботодавцем сьогоднішня стаття на Jobs.ua.

  • Про що питають роботодавці на співбесіді під час війни

    7 червня 2022 754

    Іноді питання менеджера з персоналу можуть загнати в глухий кут або поставити в незручне становище. В будь-якому разі до кожної співбесіди слід готуватися та обдумувати питання, які роботодавець може вам поставити.

  • Як підготуватись до співбесіди під час війни

    29 травня 2022 579

    Jobs.ua ділиться порадами, як підготуватись до співбесіди в цей непростий для здобувача та роботодавця час.

  • Як пройти співбесіду без досвіду роботи

    24 лютого 2022 1401

    Якщо у вас немає досвіду роботи, пройти успішно співбесіду – це складне завдання. Вам доведеться продемонструвати роботодавцю свою готовність викладатися на сто відсотків, адже відсутність досвіду роботи доведеться чимось перекривати.

  • Як підготуватися до онлайн-співбесіди

    22 лютого 2022 490

    Підготовкою до онлайн-співбесіди не варто нехтувати, якщо хочете справити про себе найкраще враження для майбутнього роботодавця.

  • Як з самого початку зрозуміти корпоративну культуру компанії

    30 січня 2022 296

    Jobs.ua радить задати наступні п’ять питань рекрутеру в обов’язковому порядку.

  • Як успішно пройти стрес-інтерв’ю

    25 січня 2022 826

    Пропонуємо в цій статті розібратися з усіма моментами, які стосуються стрес-інтерв’ю, щоб успішно його пройти і не стресувати при цьому. «Попереджений – значить озброєний», як говорить нам старовинне англійське прислів’я.

  • Теми, які не варто піднімати на співбесіді

    6 січня 2022 733

    На співбесіді важливо не тільки те, що ви говорите, а й те, про що не говорите. І йдеться не про замовчування важливої інформації, а про теми, які не варто піднімати на співбесіді. Навіть якщо рекрутер навмисне про це заговорить. Отже, давайте з’ясуємо, про що не варто говорити на співбесіді, щоб не зіпсувати враження про себе.

  • Що робити, якщо ви потрапили на дивну співбесіду

    27 грудня 2021 688

    Рекрутери та роботодавці теж люди, і теж бувають різними. Одні напрочуд ввічливі, милі і тактовні, і під час співбесіди дотримуються усіх можливих правил поведінки, інші заради інтересу можуть спробувати загнати в кут дивними питаннями. Або взагалі шокувати кандидата неадекватною поведінкою. Давайте спробуємо розібратися, що робити у ситуації, якщо ви потрапили на дивну співбесіду.

  • Помилки на співбесіді та як їх уникнути

    13 листопада 2021 620

    Співбесіда на омріяну вакансію – хвилююча річ. Від того, як ви себе проявите, спілкуючись з ейчаром, залежить багато. Усвідомлюючи це, можна легко перехвилюватися, а то й узагалі – запанікувати. Отже, давайте з’ясуємо, які помилки можуть бути на співбесіді і як їх уникнути.


← CtrlCtrl →
2 з 56

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору