UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Робота студентам

Публікації "Робота студентам"

Сторінка 3 з 4

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Перша робота? — терпіть!

    17 квітня 2006 269

    В інститутах та університетах нас вчили: спочатку ви працюєте на заліковку, потім заліковка працює на вас. Робота студентам працює теж по такому принципу

  • Є диплом — немає досвіду: як почати кар'єру?

    17 квітня 2006 363

    Давно минули ті золоті для випускників вузів часи, коли, залишаючи альма-матер, вони отримували розподіл на провідні підприємства країни — так звані «путівки в життя».

  • У пошуках місця під сонцем

    17 квітня 2006 191

    Який найбільший недолік студента з точки зору працедавця? Юний вік? Незакінчена вища освіта? Ні. Найвразливіша точка — відсутність досвіду роботи.

  • Заробіток для студента

    9 червня 2006 370

    Які ж варіанти застосування своїх талантів з'явились у сучасного вихованця Alma Mater? Ми провели невелике дослідження, опитали працюючих студентів.

  • Роботодавець і пошук роботи

    13 червня 2006 1315

    Чому навіть найкращі пориви частоне отримують подальшого розвитку? Чому при рівних стартових умовах одним щастить, іншим — аж ніяк?

  • Куда пойти учиться? (психологический практикум)

    19 жовтня 2006 240

    В представлениях юношей и девушек, определяющихся с выбором будущей профессии, таковая работа студентам представляется весьма туманной сущностью...

  • Блиц-опрос: как работа во время учебы помогла вашей дальнейшей карьере?

    23 травня 2007 186

    Работать я начала еще на третьем курсе – мне удалось устроиться в небольшую компьютерную фирму. Сначала я работала фактически бесплатно, просто для того, чтобы получить опыт.

  • От сессии до сессии живут студенты весело…

    22 травня 2007 224

    Вопрос о том, идти работать во время обучения в вузе или не идти рано или поздно встает перед каждым студентом. Кто-то начинает подрабатывать уже с первых курсов, кто-то находит работу студентам ближе к окончанию университета

  • Кем и где работают студенты в США?

    5 червня 2007 464

    Работающий студент или даже школьник не вызовет ни у кого удивления – считается, что с 16 лет дети должны обеспечивать себя сами. Поэтому работа студентам поощряется на уровне правительства

  • Студент и работа: главное – знать, где искать

    17 червня 2007 263

    На самом деле, достаточно многие, ошибочно полагают, что студентам найти работу очень сложно. Это далеко не так – работу студентам найти не сложнее, но и не легче, чем всем остальным.


← CtrlCtrl →
3 з 4

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору