UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Жінки, які змінили світ

Публікації "Жінки, які змінили світ"

Сторінка 1 з 3

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Паперовий пакет і жінка, яка його придумала: знайомтеся, винахідниця Маргарет Найт

    20 січня 2022 712

    Як ви вже зрозуміли, у цій статті ми поговоримо про дуже цікаву жінку – винахідницю паперових пакетів з плоским дном, які так прикрашали кадри стареньких американських фільмів.

  • Коректор для письма і жінка, яка його придумала

    22 жовтня 2021 746

    Не всі такі потрібні в повсякденному житті винаходи прийшли в голову чоловікам – чимало практичних винаходів придумали жінки. Поговоримо разом із Jobs.ua про таку, здавалося б, незначну, але іноді вкрай потрібну річ – коректор для письма, а також про жінку, яка його придумала.

  • Жінки-першовідкривачки – чи отримали вони визнання за свою роботу?

    17 травня 2021 469

    Існує такий делікатний спектр робіт, який можуть виконати лічені одиниці. Наприклад, написати теоретичне підґрунтя для експериментальних робіт у сфері ядерної фізики. Гадаєте, цю роботу зробив чоловік? Зовсім ні. Це зробила жінка. Але чи отримала вона визнання за свою видатну роботу?

  • Історії успіху: мадемуазель Коко

    22 березня 2021 770

    Її називають «жінкою-легендою» та «жінкою-епохою», й це не є перебільшенням, якщо подивитися на її величезний внесок у розвиток суспільства

  • Історія успіху Рупі Каур: як білими віршами завоювати весь світ

    8 червня 2020 1499

    В свої 24 вона стала відомою на весь світ як авторка коротких і простих білих віршів, які влучають в самісіньке серце. Її акаунт в інстаграмі налічує 4 мільйони підписників; вона входить в топ-30 найуспішніших молодих людей за версією журналу Forbes, а в 2017 році ВВС внесли її в свій знаменитий список «100 жінок, які надихають».

  • Як жінки опановували професії чоловіків

    28 квітня 2020 729

    Сьогодні зустріти жінок, що освоїли чоловічу професію, – справа звична. Однак так було не завжди. Ще 100 років тому багато професій вважалися виключно чоловічими, і дозволяти слабкій статі освоїти своє ремесло сильна стать не поспішала. Нелегко довелося жінкам, які першими змогли зламати стереотипи і освоїти далеко не жіночі на ті часи ремесла. Хто з жінок зміг першими освоїти чоловічі професії?

  • Історії успіху: як написати казку свого життя

    21 серпня 2019 1175

    Є люди, що здатні не тільки пройти скрізь подібний жах, но й використати досвід, отриманий завдяки поразкам, як основу для створення того, що приводить їх до блискучого результативного успіху в житті

  • У Букінгемському палаці бракує кадрів

    20 травня 2019 517

    Куди зникають королівські садівники та SMM-фахівці?

  • Опра Винфри: убедительная вдохновенность

    27 лютого 2017 650

    Опра Винфри - "каждая женщина". Она обладает той уникальной личностью, которая привлекает к себе мужчин и женщин всех вероисповеданий, рас, наций и возрастов.

  • Джейн Фонда: строптивый новатор

    27 лютого 2017 635

    Она была известна как Леди Джейн, Джейн Ханоя и Гражданка Джейн, все эти

    прозвища вызывают в воображении положительные и отрицательные эмоции

    практически у каждого.


Ctrl →
1 з 3

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору