UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Випробувальний термін

Публікації "Випробувальний термін"

Сторінка 1 з 4

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Повертаєтеся до роботи після перерви? Поради, як швидше адаптуватися

    29 грудня 2022 417

    Після тривалої перерви буває складно повернутися до роботи в колишньому, звичному для робочих буднів, режимі. Як швидше адаптуватися до нової роботи, якщо ви деякий час не працювали – в матеріалі від порталу з працевлаштування і пошуку роботи Jobs.ua.

  • Адаптація на новому місці роботи під час війни

    6 жовтня 2022 355

    Адаптація на новому місці роботи в будь-який час супроводжується труднощами. Ще складніше адаптуватися та пристосовуватися до нового місця роботи у кризових обставинах чи під час війни.

  • Як мотивувати співробітників після випробувального терміну

    16 жовтня 2021 855

    За випробувальний термін молодий спеціаліст отримує повноцінну картину, в якій компанії працює, чи все йому в ній подобається, чи хоче надалі продовжувати роботу в ній. Звільнення співробітника після випробувального терміну також можлива, якщо процеси роботи компанії не відповідають бажаним й не мотивують його на подальше співробітництво.

  • Як стати своїм на новому робочому місці

    5 вересня 2021 479

    Поради щодо швидкої власної адаптації в новому колективі.

  • Важливі звички, які одразу потрібно розвити на новому місці роботи

    8 квітня 2020 961

    Завжди виходить так, що погані звички чіпляються до нас самі, а більшість гарних треба прищеплювати до своєї натури

  • Типові помилки, які допускають в перший робочий день

    19 січня 2020 957

    Після вдалого пошуку роботи, коли омріяна посада у вас «у руках», не варто розслаблятися. Перші дні на новому робочому місці дуже важливі. Необхідно проявити свої професійні якості, а також влитися в колектив. Для цього треба не тільки дбати про вдале виконання прямих обов’язків, але й зрозуміти, чого не варто робити.

  • Про що необхідно поговорити з новим робітником в перший день?

    29 грудня 2019 685

    Перший робочий день спеціаліста важливий як для нового робітника, так і для компанії, бо перша зустріч та спілкування формують перші враження. Тому окрім того, що роботодавець повинен підготувати робоче місце, необхідно спланувати діяльність робітника, а також не забути поговорити про важливі моменти співробітництва.

  • Як психологічно налаштуватись на зміну місця роботи?

    25 жовтня 2019 691

    Якщо ці думки наганяють на вас ще більші страхи, подивіться на те, як з цим можна швидко впоратися

  • Як швидко ви адаптуєтесь на новій роботі?

    5 червня 2019 798

    Від того, як швидко звикнеться спеціаліст на новій роботі, залежить його повноцінна робота та його комфортне самопочуття на робочому місці. Процес адаптації у кожного спеціаліста проходить по-своєму і займає різний проміжок часу. Звісно ж, чим швидше новий робітник проходить цей термін адаптації на новому місці, тим краще. Але давайте розберемося, які фактори, все ж таки, впливають на процес адаптації та як можна прискорити цей процес.

  • Первые рабочие дни в новом коллективе

    24 грудня 2018 718

    Первые рабочие дни в новом коллективе – это и волнительное событие, и ожидаемое специалистом. От того, как его примут в коллективе, зависит дальнейшая его судьба и вовлечение в коллективную жизнь. Именно поэтому так важно новичку проявить себя хорошо в первые дни, когда отношение у коллектива только формируется. Тем не менее, многие специалисты идут на поводу у своих страхов и испытывают огромный стресс в этот важный период.


Ctrl →
1 з 4

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору