UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Підводні камені працевлаштування

Публікації "Підводні камені працевлаштування"

Сторінка 1 з 6

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Контракт з ІТ-компанією: На що звернути увагу

    27 серпня 2023 684

    Зверніть увагу на цю статтю та зазначені рекомендації в ній на такому важливому етапі працевлаштування.

  • Як шукати нову роботу, не звільняючись зі старої

    17 березня 2023 388

    Думки про звільнення періодично навідують кожно спеціаліста, бо бувають періоди коли труднощі на роботі беруть верх. Але звільнятися у невідомість страшно, адже пошуки нової роботи можуть затягнутися на довгий час, а виплати з минулої швидко закінчаться. Тож більшість обирає безпечний варіант – шукати нову роботу, залишаючись на старій.

  • Працевлаштування та рекрутинг під час війни: поради

    6 жовтня 2022 389

    Перш ніж роботодавець і здобувач зустрічають один одного, обидва проходять досить складний процес рекрутингу та відбору.

  • Чому професіоналів не беруть на роботу

    16 серпня 2022 368

    Наш світ наповнений парадоксами, і один з них такий: якщо ви супер професіонал, вас можуть не взяти на роботу… саме через це. Ніби нелогічно звучить, чи не так? І все ж спробуємо розібратися, чому висококваліфікованим фахівцям деякі роботодавці запросто можуть відмовити.

  • Як знайти роботу за кордоном для біженців

    28 червня 2022 406

    Новий проект ​​«Допомога українським біженцям із працевлаштуванням» від ГО «Антикорупційний штаб» та їх партнерів націлений саме на вирішення труднощів із пошуком роботи для українців за кордоном.

  • Чи варто йти в ІТ-сферу після тридцяти п’яти

    10 лютого 2021 695

    Може видатися, що ІТ-компаніям вигідніше наймати молодих людей, які тільки позакінчували вузи, але не можуть похвалитися значним досвідом. Побутує хибна думка, що людям після тридцяти п’яти складніше вписатися в корпоративну культуру, що вони можуть почуватися не в своїй тарілці поруч з двадцятилітніми колегами.

  • Щоб по-справжньому зрадіти новому

    2 травня 2019 485

    Зберіться та будьте готові до періоду адаптації на новому місці та у колективі. У такому процесі, завжди є місце компромісам, але ви повинні й чітко визначити власні орієнтири та цінності, щоб не втрачати «самого себе»

  • Увага шахраї: як шукачів обманюють, "наймаючи" на роботу

    20 лютого 2019 630

    Щодо географії таких злочинів, то зараз, їх акцент змістився з великих міст у напрямок регіонів. Саме там шахраї найбільш вдало шукають собі тих, на кому можна «погріти руки».

  • Як відгукуватися на вакансію, якщо ви не відповідаєте всім параметрам

    23 грудня 2018 1882

    Можливо ви помічали, що припрацевлаштуванні багато хто зі спеціалістів не відповідають ідеально вакансіям від прямих роботодавців. Чесно кажучи, не завжди і самі вакансії відповідають найідеальнішим спеціалістам. Багато хто з них скаржиться на те, що роботодавець формує неоправдані вимоги. Це відбувається дуже часто через те, що роботодавець підбирає максимально відповідного робітника під вакансію та задачі, тому перераховує всі можливі навички, наявність яких, можливо, йому знадобиться. Тож виникає питання, як правильно відгукуватись на вакансію, якщо ви не відповідаєте всім зазначеним роботодавцем параметрам?

  • Почему после 40 сложнее трудоустроиться?

    4 вересня 2018 700

    Профессиональный опыт приходит с годами. Но возраст является как преимуществом в данном случае, так и недостатком. Соискатели в возрасте утверждают, что после сорока очень сложно найти работу. Давайте разберемся почему так случается и какие существуют окольные пути решения этой проблемы.


Ctrl →
1 з 6

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору