UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Сайти пошуку роботи - що потрібно знати?

Публікації "Сайти пошуку роботи - що потрібно знати?"

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Будуємо персональний бренд у LinkedIn за 11 кроків

    26 листопада 2023 305

    Більшість користувачів LinkedIn лінуються докладно заповнювати свої профілі. А на практиці маємо, що сторінки професіоналів у LinkedIn мало що говорять про свого власника. Якщо приділити заповненню профілю трохи часу, він працюватиме на вас і принесе результат у майбутньому.

  • Як по вакансії зрозуміти, що роботодавець щось приховує від вас?

    23 серпня 2022 325

    В часи війни завжди активуються не лише благородні люди, а й різного роду аферисти. Їхня мета – зацікавити вас привабливою вакансією і спробувати ошукати. Спробуємо з’ясувати, як не потрапити до них на гачок.

  • Нові тренди на ринку праці після карантину

    1 липня 2020 554

    Світовий карантин великою мірою вплинув на ринок праці. Тенденції значно помінялися, тож варто знати, у яких галузях слід шукати роботу, аби отримувати стабільний дохід і розвиватися в обраному напрямку після закінчення пандемії

  • ТОП 14 критериев для выбора сайта по поиску работы

    7 серпня 2006 1101

    С ростом популярности такого средства массовой информации как Интернет, появляются и новые сервисы, являющиеся аналогами оф-лайновых изданий. Как разобраться во всем многообразии предоставляемых ресурсов по поиску работы, избежать обмана и и достичь успеха? Вот несколько основных рекомендаций.

  • Использование сайтов по поиску работы

    17 серпня 2006 700

    На сайтах по трудоустройству часто представлено множество различных сервисов для соискателей и работодателей.


Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору