UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Прийом на роботу

Публікації "Прийом на роботу"

Сторінка 1 з 13

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Тактична хитрість на співбесіді чи маленька брехня – кілька ефективних порад

    11 листопада 2022 320

    Давайте з’ясуємо, де саме на співбесіді можна проявити трошки тактичної хитрості. А чи називати це маленькою брехнею – це вже радше семантичні нюанси.

  • Працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

    13 серпня 2022 398

    Найголовніша складність працевлаштування внутрішньо переміщеної особи за місцем проживання криється в тому, що часто їм не вдається повністю офіційно звільнитися з минулого місця роботи через надзвичайну ситуацію.

  • Чому ідеального резюме недостатньо для працевлаштування

    19 травня 2022 339

    Jobs.ua знає, що саме впливає на рішення роботодавця взяти вас на роботу і з радістю з вами поділиться.

  • Хто такі джоб-джампери

    31 січня 2022 578

    Хто такі джоб-джампери, особливості їхнього ставлення до кар’єрного росту, як таким працівникам не провалити важливу співбесіду – ці та інші питання обговоримо в даній статті.

  • Follow-up лист після співбесіди: що це і як його писати

    27 січня 2022 1893

    Змоделюємо ситуацію: ви побували на співбесіді – офлайн чи онлайн, неважливо, – і взялися очікувати на зворотний зв’язок. Виникає питання – що робити далі? Пасивно чекати чи спробувати проявити ініціативу? Якщо вам не хочеться сидіти, склавши руки, маємо для вас наступну пораду, а саме написання так званого follow-up листа.

  • Як влаштуватися в ІТ-компанію

    21 грудня 2021 1069

    Пропонуємо в цій статті розібратися, на що саме звернути увагу, якщо ви прагнете влаштуватися в ІТ-компанію.

  • «Працівники-бумеранги»: з комфортом повернутися на попереднє місце роботи

    12 листопада 2021 553

    Трапляється так, що працівник звільняється з однієї компанії, щоб влаштуватися в іншу, з вигіднішими умовами праці, або ж розпочинає власну справу. А потім через деякий час щось не зростається, і він повертається на попереднє місце роботи. Портал Jobs.ua пропонує розглянути, що спонукає таких працівників полишати роботу, і як з комфортом повернутися на своє колишнє робоче місце.

  • Ознаки того, що ви працевлаштувалися в гідну компанію

    22 липня 2021 510

    Нікому з нас не хочеться згаяти безцінний час свого життя в компанії, у якій не цінують своїх працівників. Тому давайте виділимо ті характерні ознаки, які свідчать про те, що ви працевлаштувалися в гідну компанію.

  • Випадки, коли краще відхилити пропозицію про роботу

    11 грудня 2020 634

    Не завжди щастить розшукати пристойну роботу швидко і без зусиль. Безплідні намагання знайти достойну роботу викликають відчай, що, в свою чергу, може призвести до того, що людина вхопиться за будь-яку пропозицію… про яку потім глибоко пошкодує.

  • Обов’язкові дії роботодавця, перш ніж допустити нового працівника до роботи

    27 жовтня 2020 667

    Розглянемо разом з Jobs.ua, яких кроків потрібно дотримуватися, щоб прийняти працівника на роботу згідно чинного законодавства, а також які фінансові санкції чекають на порушників Кодексу законів про працю.


Ctrl →
1 з 13

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору