UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Відпустка

Публікації "Відпустка"

Сторінка 1 з 7

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Відпустка під час війни – як припинити собі дорікати?

    30 березня 2023 184

    З початком повномасштабного вторгнення відпустка перестала сприйматися як щось важливе. Мовляв, як я можу брати собі відпустку, якщо в захисників на фронті немає часу на банальний відпочинок? Як подолати докори сумління, з’ясовував портал Jobs.ua.

  • Чи бути відпустці в цьому році

    16 липня 2022 281

    І хоча в умовах війни повноцінний спокійний відпочинок вважається неможливим, не рекомендуємо повністю відмовлятися від відпустки.

  • Відпустка під час війни – чому це потрібно?

    18 травня 2022 438

    Почувши про відпустку, хтось скаже: «Не на часі». А чи справді це так? Портал з працевлаштування Jobs.ua спробував розібратися в цьому питанні.

  • Як бути з відпусткою у воєнний час?

    23 березня 2022 355

    Портал з пошуку роботи і працевлаштування Jobs.ua пропонує своїм читачам з’ясувати таке важливе питання, як бути з відпусткою у воєнний час.

  • Неочевидні причини, щоб піти у відпустку

    15 березня 2022 433

    Здавалося б, причини для відпустки завжди очевидні. Це перепочити, відновити сили, насолодитися морськими чи гірськими пейзажами; приділити весь свій час тільки рідним людям. Але якщо добре поміркувати, можна підшукати чимало неочевидних причин, щоби піти у відпустку. Що це за причини? Давайте з’ясуємо.

  • Як не стати жертвою готельних гідів в деяких країнах?

    9 лютого 2022 362

    Восток – дєло тонкоє, як говорив герой відомого радянського кінофільму. І українським туристам, безперечно, знатися на деяких тонкощах аж ніяк не завадить. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує з’ясувати на прикладі Туреччини та Єгипту, які хитрощі можуть застосовувати тамтешні гіди до недосвідчених туристів.

  • Відпустки під час карантину

    26 червня 2021 358

    Карантинні обмеження пов’язані з пандемією Covid-19 досі діють по всій території України. У зв’язку з чим стають актуальними питання щодо наступної реалізації та трансформації робочого процесу, зокрема питання про надання відпустки під час карантину та дистанційної роботи.

  • Які книжкові новинки взяти з собою у літню відпустку?

    4 червня 2021 374

    Рекомендуємо ознайомитися з книжковими новинками, які ви можете взяти з собою у відпустку, щоб збавити час у літаку чи вагоні потяга за цікавими книгами.

  • Як знайти час на відпустку, якщо ви начальник

    6 січня 2021 639

    Багато керівників стикаються з наступною проблемою: вже ніби пора у відпустку, та й організм хоче відпочити від робочих буднів… але нема на кого залишити колектив.

  • Відпочинок з користю

    5 вересня 2020 446

    Разом з jobs.ua пропонуємо поговоримо про приємне. Продуктивність, вирішення термінових і важливих завдань, професійне зростання – все це добре і ,звичайно, для кожного з нас важливе. Однак не можна забувати, що всім нам потрібен відпочинок: будь-то вихідні, омріяна відпустка або просто невеличка перерва протягом дня. Як же знайти ці приємні хвилини, години, дні й встигати займатися саморозвитком, досягати шалених успіхів у тій сфері діяльності, яку обрали?


Ctrl →
1 з 7

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору