UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Гороскоп професій

Публікації "Гороскоп професій"

Сторінка 1 з 6

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Високооплачувані диджитал-професії, які можна опанувати за 6 місяців

    27 липня 2023 552

    IT-сфера - одна зі стрімко розвиваючихся та затребуваних галузей, що вражає своєю стійкістю навіть під час війни. Вибір професій цієї галузі достатньо різноманітний.

  • Які міфи про розробників заважають вам спробувати себе в ІТ

    19 червня 2023 495

    Навколо сфери IT вирують багато міфів та стереотипів, які відштовхують багато новачків чи тих, хто хотів би спробувати себе в цій сфері.

  • Як розпочати кар'єру спеціаліста з нерухомості - яких знань та умінь вимагає ця професія

    31 травня 2023 756

    Ринок праці наповнений великою кількістю спеціальностей сфери нерухомості.

  • Хто такий BizDev? Business Development Specialist - що робить і скільки заробляє

    22 травня 2023 900

    Унікальна свого роду сучасна професія сфери IT - BizDev-менеджер, який поєднує в собі знання суміш знань з продажу, маркетингу, переговорів, зв'язків з громадськістю, управлінням проєктами та досліджень. А іншими словами, BizDev - людина, що відповідає всесторонньо за розвиток компанії.

  • Професії майбутнього, які набудуть поширення в найближчі десятиліття

    22 грудня 2022 517

    Нещодавно портал Jobs.ua розповідав у статті ТОП професій майбутнього, які актуальні вже зараз про цікаві перспективні професії майбутнього. Щоб трохи відволіктися від щоденних тривог і негативу, спробуємо спрогнозувати, які професії майбутнього мають шанс з’явитися і поширитися на ринку праці в найближчі десятиліття.

  • ТОП професій майбутнього, які актуальні вже зараз

    9 грудня 2022 1080

    Світ стрімко змінюється, технології вдосконалюються, тому й не дивно, що виникає потреба в нових професіях. Зрештою, так безліч разів траплялося в світовій історії. А оскільки ми з вами тут для того, щоб ознайомитися на перспективу з топовими професіями майбутнього, давайте з’ясуємо, які професії можна вважати актуальними вже зараз, тобто в першій половині двадцять першого століття.

  • Десять професій, які ми часто плутаємо

    30 листопада 2022 289

    В світі сучасних професій легко загубитися. Назви багатьох професій звучать однаково, але сфера їхніх обов’язків не одна й та сама. У цій публікації вашій увазі представлено десять професій, які ми схильні плутати між собою.

  • День комп’ютерника, жінки-програмістки та любов до науки

    14 лютого 2022 434

    Як ви уже здогадалися, в цій статті поговоримо не про свято усіх закоханих, а про інше цікаве свято, яке причетні до комп’ютерних спеціальностей люди святкують сьогодні. До вашої уваги – матеріал від Jobs.ua про День комп’ютерника, жінок-програмісток та їхню любов до науки.

  • Як це – бути полярником і працювати на полярній станції?

    10 лютого 2022 1330

    Поговоримо про одну з найрідкісніших професій, хоча й не зовсім професій. Адже на полярних станціях працюють представники з різних галузей науки, але до всіх них можна звернутися одним словом – полярники.

  • Цікаві жіночі та чоловічі професії

    19 січня 2022 810

    Деякі професії можуть викликати подив у людини, яка ніколи про них не чула. Хоча для представників цих професій, безумовно, їхня робота не видається аж такою незвичною. Портал з пошуку роботи і працевлаштування Jobs.ua пропонує вам дізнатися, які чоловічі та жіночі професії можна назвати цікавими та екзотичними.


Ctrl →
1 з 6

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору