UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Корпоративна культура

Публікації "Корпоративна культура"

Сторінка 1 з 10

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Правила онлайн комунікації з колегами по роботі

    16 листопада 2023 682

    Спробуймо розглянути базові правила поведінки в онлайн-комунікації в цій статті, які ви можете використовувати в повсякденності та не перетинати межу робочому спілкуванні.

  • Як досягти балансу між віддаленою та офісною роботою

    18 жовтня 2023 705

    Гібридний формат роботи — популярна тенденція сучасного життя кожного українця. Такий комбінований формат роботи все більше стає нормою для багатьох організацій не тільки в Україні, а й по всьому світу.

  • Чому світові IT-компанії хочуть знову бачити співробітників в офісах

    24 серпня 2023 295

    Чому більшість компаній віддають перевагу комбінованій формі роботи, а роботодавці все частіше хочуть знову бачити співробітників в офісах?

  • Ідеї, що подарувати учасникам ділових онлайн-заходів

    20 квітня 2023 526

    Не лише учасникам офлайн-заходів можна дарувати подарунки та цінні сувеніри. Це можна також робити на онлайн-заходах. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, що можна подарувати гостям ділових онлайн-зустрічей.

  • Корпоратив під час війни. Які саме івенти будуть доречними

    22 січня 2023 1411

    Давайте спробуємо підібрати декілька варіантів форматів корпоративів під наше сьогодення, що здатні замінити минулі формати проведення корпоративів.

  • Стоп-фрази, які краще не говорити в перший день на новій роботі

    22 серпня 2022 449

    Отримали нову роботу? Чудово. Давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua, які фрази краще не вживати в свій перший день у новому колективі.

  • Україномовність, як основна традиція в колективі

    14 серпня 2022 295

    Якщо ви так само вирішили перейти в спілкуванні на рідну мову, то наступні поради допоможуть вам, колегам по роботі, команді, бізнесу прокачати свої знання солов’їною.

  • Як спілкуватися з клієнтами під час війни

    4 серпня 2022 916

    Jobs.ua підібрав для вас ефективні поради, як грамотно комунікувати з клієнтами з-за кордону під час війни, щоб зберегти стосунки.

  • Корпоративна культура у різних країнах світу

    19 липня 2022 818

    Робота в іноземних компаніях – це не лише про ваш професійний досвід. Багато важить вміння порозумітися з іншими за своєю ментальністю людьми. Адже, наймаючись в британську компанію, канадську чи, приміром, японську – а чому б і ні? – доведеться приймати інші правила гри. Наслідувати корпоративну культуру тієї чи іншої країни. То яка вона, ця корпоративна культура у різних країнах світу? Давайте з’ясуємо.

  • Які навички повинен мати хороший керівник

    12 липня 2022 1084

    Зараз такий час, що за роботу намагається триматися кожен, адже великим вибором роботи не порозкошуєш. Але в будь-якому випадку кожній людині не завадить знати, які навички повинен мати хороший керівник.


Ctrl →
1 з 10

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору