UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 495 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Работу можно найти только через интернет

    3 серпня 2006 228

    Три четверти британцев, которые искали работу в интернете, нашли подходящие вакансии и 78% из них послали резюме в электронном виде.

  • Перший робочий день

    30 червня 2006 422

    Приймаючи на роботу новачка, ви, по суті, запрошуєте його стати членом великої корпоративної родини, розділити її погляди та віру в успіх.

  • Як поводитись новачку

    3 липня 2006 223

    Щонайменше половина вашого успіху на новому місці роботи залежатиме від того, наскільки швидко ви засвоїте правила корпоративної культури, прийняті в компанії, і як добре зумієте грати за її правилами.

  • Як підвищити завзяття підлеглих? Ще раз про мотивацію працівників

    3 липня 2006 460

    Запитайте людей, що саме не влаштовує їх на роботі — і ви почуєте про осточортілого начальника, про злиденну платню, незручне робоче місце та ідіотські порядки.

  • Лояльность сотрудников

    3 липня 2006 216

    Работник, неравнодушный к компании, верен ее ценностям. Он хочет, чтобы фирма развивалась и готов прилагать усилия для достижения этой цели.

  • Плинність кадрів

    4 липня 2006 277

    У країні, де люди ще зовсім недавно «віддавали все життя» одному підприємству, нелюбов до «літунів» обумовлена генетично.

  • Экспедитор - нюансы профессии

    4 липня 2006 343

    Несмотря на то, что объявления с вакансиями на должность экспедитора не пестрят особыми требованиями к образованию, справиться с этой работой может далеко не каждый. Вместо вузовского диплома здесь понадобятся довольно специфические навыки и способности.

  • Стюардессы и бортпроводники

    7 серпня 2006 458

    Первые стюардессы были настоящими дюймовочками. Их вес не превышал 52 кг, да и рост держался на минимальной отметке.

  • Бизнес и цели

    9 серпня 2006 235

    Почему одни достигают огромного успеха и процветают, а кто-то в это время падает с вершины, затем приходит в себя и начинает опять карабкаться наверх?

  • Горький вкус бесплатного сыра (Предостережения от «Businessweek»)

    9 серпня 2006 191

    Начинающие предприниматели как правило оптимистичны, преисполнены энтузиазма и готовы идти на риск ради претворения в жизнь своих амбиций.


← CtrlCtrl →
495 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору