UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Секрети успіху великих компаній

Публікації "Секрети успіху великих компаній"

Сторінка 2 з 8

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Історії успіху: легенда, що народжена в аптеці

    17 серпня 2020 469

    Напій позиціонувався у якості засобу, що здатен зміцнювати організм людини, покращити травлення та як спосіб для підняття бадьорості та настрою.

  • Історія успіху «Старбакс» – як створити кавову імперію практично з нуля

    2 червня 2020 2920

    Коли прості любителі кави – вчитель англійської мови Джеррі Болдуїн, вчитель історії Зев Сінгл та письменник Гордон Боукер задумали відкрити власний магазин з продажу кавових бобів, навряд чи вони змогли передбачити, що через кілька десятиліть на компанію, яку вони заснували, чекає грандіозний успіх (чистий прибуток Starbucks у 2018 році склав 4,5 млрд. доларів).

  • Історії успіху: ІКЕА

    12 вересня 2019 1292

    Прийнято вважати, що талант людини – складова, що може бути отримана тільки по народженню, обумовлюючи певне генетичне наслідування хисту до чого-небудь

  • Постійна складова визнаного успіху

    8 липня 2019 481

    Ми, пересічні люди, дивлячись на тих, хто втілює успіх, на який більшість з нас, й зазіхати побоюється, можемо звернути увагу на їх мудрі думки, відчайдушні дії, ризик, що був поруч у більшості таких справ та чимало інших аспектів їх характеру та життя. Притому, як правило, не помічаючи звичайну доброзичливість, якою обдаровані майже усі, дійсно успішні люди минулого та сьогодення.

  • Підкоряти Марс чи виробляти медичну марихуану:на чому заробляють сучасні мільярдери

    30 травня 2019 338

    Кожному своє: аби світові це було необхідно

  • Напрямки майбутнього, у котрих можна швидко збагатіти

    8 травня 2019 464

    Саме у цих напрямках велика верогідність швидкого створення вдалого бізнесу

  • MTV, или как видео погубило звезду радио

    25 квітня 2017 654

    "Даешь мое MTV" - с этим призывом, исправно скандируемым рок-звездами и рок-фанатами ка-бельных компаний в многочисленных рекламных программах, MTV быстро увеличила число своих поклонников в стране и по всему миру.

  • WD-40: нефтяной дистиллят или эликсир богов?

    25 квітня 2017 513

    WD-40, когда-то считавшийся всего лишь заменителем машинного масла, превратился в настоящую панацею от всевозможных механических неполадок. Некоторые клянутся, что WD-40 действует как живая вода, не только воскрешая омертвевшие машины, но также вылечивая людей от артрита, заставляя рыбу клевать наживку, удаляя с одежды пятна от краски и еще Бог знает что.

  • Бумажные стаканчики крепче железных кружек

    25 квітня 2017 448

    Миллиарды бумажных стаканчиков ежегодно засоряют пейзаж и в буквальном, и в переносном смысле. Стаканчики используются дома, в школах, в офисах, в закусочных по всему миру. Но знаете ли вы, что бумажные стаканчики были когда-то случайным, побочным продуктом давней кампании по оздоровлению?

  • «Как джинсы "Ливайз" вылезли из робы в снобы»

    25 квітня 2017 655

    Что такого особенного в голубых джинсах? Да ничего. Почти всю свою историю они считались спецодеждой для рабочего класса, к ним неодобрительно относились родители, школьные учителя и представители буржуазии.


← CtrlCtrl →
2 з 8

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору