UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 6 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Філософія есенціалізму, або вчимося фокусуватися на важливому

    10 квітня 2023 476

    Стреси, війна, суцільний потік негативу звідусіль – як вистояти в нашому щоденному кошмарі й не втратити бажання працювати і розвиватися? Філософія есенціалізму вчить розумно фільтрувати наш фокус уваги. Про це й поговоримо в даній статті.

  • Як переконатися, що ви маєте здібності до керівної посади?

    6 квітня 2023 283

    Як переконатися в тому, що ви дійсно готові до керівної посади? Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, за якими ознаками можна розпізнати справжнього керівника.

  • Відпустка під час війни – як припинити собі дорікати?

    30 березня 2023 188

    З початком повномасштабного вторгнення відпустка перестала сприйматися як щось важливе. Мовляв, як я можу брати собі відпустку, якщо в захисників на фронті немає часу на банальний відпочинок? Як подолати докори сумління, з’ясовував портал Jobs.ua.

  • Синдром відкладеного життя під час війни: як розпізнати і як подолати

    29 березня 2023 309

    Сьогодні пропонуємо вам розглянути, що таке синдром відкладеного життя і визначити, чи немає його саме у вас?

  • Професії, які вже незабаром може замінити штучний інтелект

    29 березня 2023 582

    Штучний інтелект вже зараз готовий замінити два десятки професій, якими поки що займаються лише люди. Портал з працевлаштування та пошуку роботи Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, чи є в цьому списку ваша професія.

  • Цікаві заняття і хобі для зняття стресу після робочого дня

    23 березня 2023 196

    Якщо звичні способи знаття стресу після робочого дня вже не працюють для вас, чи просто не цікаві, чим себе зайняти тоді? Портал Jobs.ua пропонує добірку цікавих бюджетних і небюджетних занять та хобі для зняття стресу після роботи.

  • Основні прийоми які зроблять ваш публічний виступ корисним і цікавим

    19 березня 2023 2023

    Cпробуємо вияснити, як зробити публічні виступи корисними та цікавими, адже це запорука професійного успіху, яку б посаду ви не займали, в якій компанії не працювали.

  • Як шукати нову роботу, не звільняючись зі старої

    17 березня 2023 396

    Думки про звільнення періодично навідують кожно спеціаліста, бо бувають періоди коли труднощі на роботі беруть верх. Але звільнятися у невідомість страшно, адже пошуки нової роботи можуть затягнутися на довгий час, а виплати з минулої швидко закінчаться. Тож більшість обирає безпечний варіант – шукати нову роботу, залишаючись на старій.

  • Небанальні подарунки колегам на день народження

    16 березня 2023 426

    Набридло дарувати колегам банальні подарунки, як-от чашки, сервізні набори і коробки цукерок? Давайте поміркуємо разом із Jobs.ua, якими небанальними подарунками ви можете здивувати колег, коли настає цей приємний день. День народження.

  • Поради, як перестати боятися свого керівника

    13 березня 2023 243

    Звичайно, ці поради будуть актуальні для тих працівників, які з певної причини бояться свого керівника. Що цікаво, причини цьому страху можуть бути як об’єктивні, так і цілком суб’єктивні.


← CtrlCtrl →
6 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору