UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Вибір професії

Публікації "Вибір професії"

Сторінка 6 з 6

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Куда податься?

    3 грудня 2007 223

    Развитие современного мира диктует свои условия в сфере трудоустройства. Работодатели обращают внимание на образование соискателей, при этом из года в год наблюдаются тенденции к изменению наиболее популярных..

  • Делаем выбор осознанно

    5 грудня 2007 211

    Человек не может быть счастливым, если каждый день нужно идти на работу, которая не нравится. Значит, чтобы жизнь заиграла всеми красками, нужно найти свою профессию, свое призвание..

  • Обираємо професію. Соціальна робота — професія та покликання

    7 грудня 2007 525

    В останні роки серед запропонованих у вищих навчальних закладах спеціальностей я зустрічаю назву «соціальна робота». Прагнучи отримати інформацію про нову професію..

  • Поєднання досвіду поколінь

    14 грудня 2007 274

    Хоча б раз у житті ми лікувалися за бабусиними рецептами, що досить часто це допомагало у виздоровленні. Бо за цим стоїть багатовіковий досвід і знання народу. Наприкінці XX ст. виникла необхідність у створенні..

  • Всего 4 вуза…

    19 грудня 2007 207

    На сегодняшний день в Украине одной из самых престижных профессий считается профессия юриста, которая в представлении многих является ключом к достойной жизни. Множество вузов – как частных, так и государственных – предоставляют студентам..

  • Професія за покликом душі

    24 грудня 2007 283

    Гарний букет — ідеальне привітання. До речі, не так вже і просто купити зі смаком створену квіткову композицію. Але..


← Ctrl
6 з 6

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору