UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Вибір професії

Публікації "Вибір професії"

Сторінка 3 з 6

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Професія – ландшафтний дизайнер

    3 березня 2020 4183

    Робота ландшафтного дизайнера не менш відповідальна і складна ніж інші професії дизайнерського напрямку (одягу чи інтер'єру). У всі часи сади користувалися особливою популярністю і облаштовували їх завжди красиво, просто, функціонально і гармонійно.

  • Найцікавіші професії

    25 лютого 2020 1279

    Вибираючи спеціальність після 9-го чи 11-го класу, необхідно прислухатися до внутрішнього голосу, а також звернути увагу на свої уподобання та улюблені шкільні предмети. Комусь подобається математика й хімія, а дехто ні дня не може прожити без подорожей, інші обожнюють проводити час з тваринами. Будь-яка робота по-своєму унікальна, пропонуємо вашій увазі 5 найцікавіших професій, в яких є місце екстриму, веселощам та саморозвитку.

  • Коучинг: шлях, що веде до вершини

    18 лютого 2020 433

    З його допомогою ми можемо чітко поставити мету і успішно її досягати. Не дивно, що за кілька років, що минули з моменту появи коучингу на наших теренах, цей метод встиг завоювати безліч прихильників і викликати чимало гарячих суперечок.

  • Якщо обрана професія не подобається

    17 лютого 2020 1647

    Добре, коли навчальний заклад влаштовує, а професія, яку опановуєте надихає. Але буває і навпаки: в кінці чи в середині навчання, а іноді й через кілька років роботи за спеціальністю виникає відчуття, що професія вам не підходить.

  • Як профорієнтувати свою дитину?

    3 грудня 2019 574

    Питання щодо вибору професії, а згодом і навчального закладу частіше постають перед батьками ніж перед дітьми. Чому працювати треба починати якомога раніше. Чому батькам краще не тиснути на дітей, і як допомогти визначитися їм зі справою життя.

  • Топ - 10 хобі, які можуть стати бізнесом

    25 листопада 2019 2070

    Можливо, ви знайдете щось своє, що зможе насправді стати вашою роботою.

  • Чтобы не было "кризиса": что от нас зависит

    2 травня 2019 409

    Правильный выбор будущей профессии - залог, как твоего успеха, так и успеха экономики страны в целом

  • В Україні, IT-сфера популярний напрямок діяльності

    18 квітня 2019 773

    Комп’ютерне програмування залишається найбільш популярним напрямком у якому працюють вітчизняні програмісти. Набирає популярності й такий вид послуг, як консультування з питань інформатизації.

  • Кем быть: работа в автосервисе Украины

    9 червня 2017 2517

    Обзор «забытых» профессий.

  • "Х- факторы" украинского рынка труда: долгосрочное шоу поиска талантов

    7 березня 2017 2097

    Если так пойдет и дальше, то как ни крути, украинский рынок труда просто обязан будет максимально приблизиться к своеобразному «идеалу соискателя»


← CtrlCtrl →
3 з 6

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору