UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Вибір професії

Публікації "Вибір професії"

Сторінка 2 з 6

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Оператор дрону – перспективна професія майбутнього

    26 листопада 2021 820

    Дрони використовуються не лише в армії чи для зйомки весіль. Розглянемо разом із Jobs.ua, наскільки перспективною є ця професія в найближчому майбутньому.

  • Job Shadowing: як вибрати професію, спостерігаючи

    2 вересня 2021 773

    Job Shadowing – це популярна методика навчання персоналу, і в цьому матеріалі давайте детальніше розберемося в тому, як цей метод працює, а також дізнаємося його переваги і як до нього правильно підготуватися.

  • Чому навчати дітей розвивати власні проекти – це вкрай важливо

    22 серпня 2021 456

    Добігає кінець літа, ми перебуваємо на порозі осені. Настання «золотої» пори року – безумовно, у кожного з нас це також асоціація з новим навчальним роком. Jobs.ua за допомогою цієї статті прагнуть нагадати усім батькам, як це насправді важливо – змалку навчати дітей працювати над власними проектами.

  • Твій вибір професії

    5 червня 2021 867

    Обрати професію означає сформувати свій професійний шлях на наступні п’ять і навіть більше років. Стаття подає практичні поради, як визначитись із майбутньою чи новою професією. Залучайтесь до коментарів.

  • Найважливіші професії майбутнього за версією Міністерства освіти і науки України

    16 жовтня 2020 1870

    В наш час все стрімко трансформується, що навіть актуальність тих чи інших професій змінюється швидше, ніж змінюється одне покоління. Розглянемо разом з Jobs.ua прогнозований МОН України список найзатребуваніших професій майбутнього і з’ясуємо, в чому полягає специфіка деяких поки що екзотичних професій.

  • Тернопільський військовий коледж навчатиме за стандартами НАТО

    15 липня 2020 820

    З 1 вересня в Тернопільському військовому коледжі працюватимуть за новим навчальним планом. Він стане першим навчальним закладом в Україні, в якому навчатимуть за стандартами НАТО.

  • Профорієнтація: чи потрібна вона дорослим

    27 червня 2020 645

    Не секрет, якщо тобі щось подобається робити, ти не будеш лінуватися. А оскільки ти не лінуєшся – ти працюєш багато і з задоволенням, багато чому навчаєшся, в результаті робота стає більш ефективною і з відповідним заробітком. А якщо робота по цій схемі не склалася?

  • Карантин просуває IT-напрямок

    12 травня 2020 650

    У світі в сучасних умовах карантину суттєво зростають саме ті сфери, що надають різні необхідні послуги онлайн

  • Яку професію обрати, якщо по натурі ви інтроверт

    27 квітня 2020 867

    Скільки серед нас таких, які полюбляють усамітнитися й займатися своєю улюбленою справою? Інтроверти. Вони часто вдумливі корисні та творчі люди. Саме вони винаходять і створюють нове. Але які ж професії підходять інтровертам?

  • Професія – кондитер

    17 березня 2020 1392

    Здавалося б, все просто: печеш торти, пироги, готуєш тістечка та всілякі солодощі. Але ж, ні... В цій професії багато чого треба знати й це не лише рецепти.


← CtrlCtrl →
2 з 6

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору