UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Гороскоп професій

Публікації "Гороскоп професій"

Сторінка 2 з 6

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Незвичні професії, про які ви, можливо, ніколи не чули

    22 листопада 2021 1114

    В світі знайдеться чимало професій, про які більшість людей навіть не здогадуються. І все ж вони існують, а декотрі з них цілком пристойно оплачуються.

  • Професія письменника в романах Стівена Кінга

    17 жовтня 2021 608

    Якщо ми поглянемо на твори видатного американця з точки зору професій головних героїв, то зауважимо цікаву річ: досить часто героями творів Кінга стають саме письменники.

  • Казуальні ігри – перспективна сфера програмування

    6 жовтня 2021 411

    Якщо плануєте переходити в сферу ІТ, зверніть увагу на ринок мобільних ігор, який розвивається швидкими темпами навіть попри пандемію.

  • Професії майбутнього у романах сучасних фантастів

    15 червня 2021 533

    Уже в наш час з’являється безліч нових професій, про які ми раніше не знали, бо їх просто не існувало. А що вже говорити про майбутнє, яке несе в собі стільки незвіданих таємниць, стільки захоплюючих відкриттів, які приведуть до появи нових професій і спеціальностей, для яких ще навіть назв не придумано.

  • Работа в 2018 году для знаков зодиака

    18 грудня 2017 2198

    2018 год Собаки! Каким он будет для знаков зодиака в финансовом и материальном плане?

  • Рынок труда Германии: прогнозы дефицита кадров

    1 вересня 2017 995

    Германский рынок труда скоро может "порадовать" нехваткой кадров.

  • Вакансия гример-пастижер

    26 вересня 2016 3125

    Гример-пастижер – не новая профессия, не смотря на новое на слух название. Это понятие объединило в себе сразу два слова и две смежные специальности «гример», который наносит грим артисту и «пастижер», что с французского означает парик или накладные волосы. Мастер, который занимается сбором или плетение парика – пастижер. Чаще всего гример-пастижер – одна профессия, так как требует от специалиста полноценного создания образа. Для чего эти образы необходимы?

  • Коммивояжер: обязанности, функции, современная интерпретация

    25 липня 2016 5275

    В коммерческой среде существует такое понятие, как «коммивояжер». Это достаточно давняя профессия, которая на прямую связана со сферой продаж и торговли.

  • Как не стать заложником музы?

    2 лютого 2011 1141

    Муза редко посещает брутальные мужские головы. Принять эту даму из тонких сфер в состоянии тонко чувствующие, одухотворенные и, как правило, оторванные от жизни мужчины.

  • Карьера психолога: куда пойти работать?

    14 січня 2011 7974

    В настоящее время молодые люди, выбирая свою будущую профессию, изначально задумываются о том, где они будут работать, а главное – сколько получать!


← CtrlCtrl →
2 з 6

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору