UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Світова практика

Публікації "Світова практика"

Сторінка 2 з 13

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Скорочений робочий тиждень – це можливо!

    14 липня 2021 450

    Ісландці люблять здивувати. П’ять років тому вони сенсаційно перемогли збірну Англії на Євро-2016, а тепер вони заявляють, що їхній масштабний експеримент зі скороченим робочим тижнем завершився «небувалим успіхом». В чому полягала суть експерименту, які його результати – читайте разом з Jobs.ua.

  • Горизонтальна ієрархія на прикладі ІТ-компанії 10Pines

    7 травня 2021 739

    Уявіть компанію, яка не має гендиректора і керівників різних рангів, натомість всі рішення приймаються разом усією командою. В світі мало хто практикує подібну організаційну структуру, бо вона теж, на жаль, не позбавлена певних недоліків.

  • Досвід акторки Джессіки Альби в бізнесі: які уроки можна видобути для себе?

    19 квітня 2021 423

    Jobs.ua підготували для вас короткий екскурс в бізнес-досвід відомої голлівудської акторки Джессіки Альби

  • Як зміниться дизайн офісів після пандемії коронавірусу

    17 лютого 2021 422

    Пандемія COVID-19 змінила наш світ, усвідомлюємо ми це ні. Зміни торкнулися усіх сфер нашого життя. Не обминули вони питання організації робочого простору.

  • Світовий ринок праці "ризикує" стати максимально віртуальним

    28 листопада 2020 873

    Згідно результатів дослідження, більш ніж 89% претендентів, обов’язково витрачають власний час, щоб знайти максимальну інформацію про роботодавця

  • Секрети ефективних переговорів від колишнього співробітника ФБР Кріса Восса

    29 жовтня 2020 770

    На роботі, та й у повсякденному житті, успішні стосунки з іншими людьми залежать від нашого вміння домовлятися. Але досить часто ми не з того боку підходимо до процесу ведення переговорів. Кріс Восс у своєму бестселері «Ніколи не йдіть на компроміс. Техніка ефективних переговорів» розкриває секрети ефективних перемовин, набутих і опрацьованих ним під час служби у Федеральному Бюро Розслідувань.

  • Особливі якості видатних людей

    9 вересня 2020 365

    Двадцять років науковці вели дослідження щодо складової успіху людини. Це й аналітичні дані коучингу високої результативності, й великі дані про успішних людей в усьому світі, отримані через опитувальники, структуровані інтерв'ю та професійні методи оцінки. Прийшли до висновку, щоб стати успішним у вибраній сфері діяльності, необхідно володіти відповідними конкретними якостями. Тоді досягнете в довгостроковій перспективі процвітання і благополуччя.

  • Кілька кращих фільмів про пошук роботи

    22 серпня 2020 827

    У період тривалого працевлаштування найкращим засобом для зняття стресу буде перегляд фільмів, тим чи іншим чином пов'язаних з темою пошуку роботи. Jobs.ua підготував для вас невеличку добірку з кращих фільмів. Ці фільми, кожен в так чи інакше, дають можливість подивитися на пошук роботи з іншого боку і розділити свої власні почуття й емоції разом з головними героями.

  • Як виглядатиме віддалена робота в майбутньому

    11 червня 2020 672

    Вже в найближчі десятиліття дистанційна робота буде організована зовсім по-іншому, ніж ми звикли. Навіть теперішня ситуація з пандемією дала можливість людству переосмислити багато важливих моментів в сфері наших відносин, спілкуванні, а також в сфері робочих стосунків.

  • Діджиталізація відаленної роботи: як проистосовується світ

    9 квітня 2020 565

    Тож всі умови, здається є, й людині залишається лише зосередитися на нових умовах та вдало працювати


← CtrlCtrl →
2 з 13

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору