UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Це важливо знати кожному

Публікації "Це важливо знати кожному"

Сторінка 2 з 54

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Цікаві заняття і хобі для зняття стресу після робочого дня

    23 березня 2023 199

    Якщо звичні способи знаття стресу після робочого дня вже не працюють для вас, чи просто не цікаві, чим себе зайняти тоді? Портал Jobs.ua пропонує добірку цікавих бюджетних і небюджетних занять та хобі для зняття стресу після роботи.

  • Ліниве планування, або вчимося планувати справи так, щоб встигати їх виконувати

    6 березня 2023 281

    Портал Jobs.ua пропонує добірку корисних порад для «лінивого планування» повсякденних справ. Спробуйте самі і переконайтеся в їхній ефективності.

  • Гейміфікація побуту – звільніть більше часу для себе і робочих завдань

    16 лютого 2023 303

    Щоденні рутинні справи можуть виявитися ще тим викликом. Особливо коли немає бажання щось робити. Спробуйте не примушувати себе до рутинних справ, натомість гейміфікуйте звичайні завдання за допомогою мобільних застосунків.

  • Мрії та плани: як мріяти і планувати правильно

    11 лютого 2023 2029

    Навіть планувати та мріяти треба вміти. Як правильно прописувати цілі, мрії, бажання та планувати дії на кожному етапі - розберемо в цій статті.

  • Як підготуватися до викликів і зберегти продуктивність

    7 лютого 2023 382

    Що війна, що трагічні події з Туреччини та Сирії демонструють, наскільки тендітним може виявитися світ, який ще вчора видавався захищеним і надійним. Як бути готовими до таких викликів у майбутньому, зберігаючи при цьому власну продуктивність на прийнятному, якщо не на високому, рівні?

  • Просунуті навички комп’ютерного набору-2: працюйте з текстами як профі

    2 лютого 2023 224

    Звичайно ж, друкарська машинка на світлині – більше для привернення вашої уваги. Адже говорити ми будемо про майстерність саме комп’ютерного набору. І якщо у ваші робочі обов’язки входить робота з текстом – ця стаття від порталу Jobs.ua неодмінно стане вам у нагоді.

  • Просунуті навички комп’ютерного набору – а ви знали про ці «фішки»?

    23 січня 2023 323

    Якщо вам по роботі доводиться багато працювати з текстами, тобто безпосередньо мати справу з комп’ютерним набором на клавіатурі, ви можете оптимізувати цей процес. Цікаво, що багато людей, яким потрібно чимало часу проводити за текстами, не знають цих простих речей.

  • Як досягти будь-якої мети за 4 кроки

    13 січня 2023 1158

    Іноді здається, що досягти бажаної мети неможливо. І чим масштабніша ця мета, тим більше сумнівів долають нас; в результаті, як це часто трапляється, ми відступаємо. То як досягти неможливого, як бажані цілі перетворити в реальність?

  • Архітектурне мислення – чим воно корисне і в чому його переваги?

    9 січня 2023 348

    Якщо говорити про ірраціональність людської поведінки, кожен з нас схильний до прийняття рішень, продиктованих емоціями, а не виваженими і раціональними фактами. Архітектурне мислення дозволить уникати пасток, розставлених нашими емоціями на всьому шляху до прийняття рішень.

  • Чим зайняти себе і свою родину, коли робота виконана, а світла немає?

    16 грудня 2022 329

    Раніше ж як було – тицьнули дитині телефон чи ввімкнули мультики на телевізорі, і дитина тиха й спокійна, і батьки своїми справами займаються. А зараз, коли світла немає більше, ніж воно є, така стратегія вже не спрацює. То чим зайнятися самому і зайняти свою родину, і особливо дітей, коли робота зроблена, а світла немає?


← CtrlCtrl →
2 з 54

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору