UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Це важливо знати кожному

Публікації "Це важливо знати кожному"

Сторінка 8 з 54

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Про нестандартні хобі скажемо слово

    11 листопада 2021 464

    Звичними хобі нікого не здивуєш. А от нестандартними – запросто. І найперше, ви можете здивувати самі себе, опановуючи на дозвіллі нове незвичне заняття. Хтозна – можливо, ваше хобі з часом перетвориться на щось грандіозніше?

  • Ненависть у соцмережах – як реагувати?

    25 жовтня 2021 337

    Людям, які по роботі змушені багато часу проводити в інтернеті – зокрема, в соцмережах – доводиться стикатися з незрозумілими проявами ненависті та ворожості з боку інших користувачів всесвітньої павутини. Але чому так відбувається? І як цьому протидіяти?

  • Прокачуємо мозок в домашніх умовах

    21 жовтня 2021 547

    В цій статті поговоримо про те, як прокачувати свій мозок в звичайних буденних ситуаціях, не застосовуючи якісь хитромудрі практики чи ноотропні препарати.

  • Розвиваємо підприємливість у дітей

    20 жовтня 2021 267

    Як відомо, багатство – це спосіб мислення, а вже потім – розмір банківського рахунку, нерухомість та елітні автомобілі. І аж ніяк не навпаки, бо людина без відповідного мислення швиденько «промотає» будь-які статки. Тож давайте поміркуємо над тим, як розвивати підприємливість у власних дітей.

  • Привчати дітей до розкоші… чи улюбленої справи?

    18 жовтня 2021 309

    Часто батьки у прагненні дати дітям все необхідне захоплюються цим бажанням і привчають дитину до розкоші. Але чи дійсно це настільки необхідно – з дитинства привчати до безмежного достатку та вседозволеності? Чи краще прищеплювати інші цінності, щоб дитина дорослішала з почуттям відповідальності та розумінням того, що працювати – це не ганьба і не сором?

  • Продуктивний ранок, або як наповнити себе бадьорістю перед роботою

    15 жовтня 2021 538

    Всі ми чудово знаємо, що розпочати день з фізичної активності – це прекрасно, і це наповнює наше тіло і розум енергією. Але не всі можуть займатися по тим чи іншим причинам, та й не завжди хочеться одразу після ліжка присідати чи підтягуватися. Але як тоді бути продуктивним вранці, щоб «вловити» перші години після пробудження та ефективно попрацювати?

  • Як не втрачати працездатності в старості?

    13 жовтня 2021 294

    На превеликий жаль, в старінні приємного мало. Так, повністю припинити цей процес неможливо, але бути працездатним навіть в глибокій старості, зберігаючи при цьому ясний розум – цілком реально.

  • Як закінчити всі розпочаті справи

    7 жовтня 2021 903

    Нам часто бракує часу на навчання та саморозвиток. Здавалося б, це нескладно – приділити щодня по двадцять хвилин вдосконаленню англійської мови та фізичним вправам (як приклад), але в реальності все виявляється зовсім навпаки. Тож давайте в цій статті розглянемо «феномен незавершених справ», а також розберемося, що з усім цим робити.

  • Як змусити мозок не лінуватися?

    3 жовтня 2021 396

    В одній із попередніх статей Jobs.ua писали про те, на що здатен наш мозок. А зараз спробуємо з’ясувати, як змусити мозок не лінуватися.

  • На що здатен наш мозок?

    20 вересня 2021 572

    Наш мозок спроможний творити дивовижні речі. І його дійсно можна «перепрограмувати» згідно своїх запитів. Але як це зробити? Давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua, на що здатен наш мозок і як це знання застосувати на практиці.


← CtrlCtrl →
8 з 54

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору