UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 10 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як навчитися відмовляти і не брати чужої роботи

    7 грудня 2022 522

    Чи траплялось ловити себе на думці, що ви занадто виснажуєте себе зайвою роботою, яку на вас часто вішають ваші колеги чи керівники. Інколи відмовити досить важко, особливо якщо до цього ви постійно надавали свою допомогу, підтримку шляхом власного часу та зусиль.

  • Як формувати власну базу корисних порад та технік

    3 грудня 2022 235

    Рано чи пізно у кожного досвідченого спеціаліста виникає потреба спертися на власну базу навичок, використати їх в інших власних проєктах.

  • Як відмовити колезі без почуття провини?

    30 листопада 2022 373

    Одне з універсальних правил життя можна сформулювати так: навчіться відмовляти. Мається на увазі відмовляти настирливим людям в їхніх проханнях, або ж колегам, якщо ми говоримо про робочі відносини. Портал з працевлаштування Jobs.ua має для вас чіткі рекомендації, як відмовляти настирливому колезі так, щоб потім вас не мучило почуття провини.

  • Десять професій, які ми часто плутаємо

    30 листопада 2022 297

    В світі сучасних професій легко загубитися. Назви багатьох професій звучать однаково, але сфера їхніх обов’язків не одна й та сама. У цій публікації вашій увазі представлено десять професій, які ми схильні плутати між собою.

  • Поговоримо про мотивацію? Чому вона не працює і що з цим робити

    28 листопада 2022 572

    Коли повідомляєш комусь, що немає бажання щось робити, у відповідь можна почути щось на кшталт: «Друже, тобі просто не вистачає мотивації». Що ж це за звір такий – мотивація? Чому вона не працює і що з цим робити?

  • Актуальні документалки та мінісеріали на тему бізнесу

    27 листопада 2022 280

    Стримінгові платформи Netflix, Apple TV+ та Hulu продовжують розповідати історії становлення відомих компаній у форматі документального кіно та мінісеріалів.

  • Як помітити в собі аб’юзивного колегу і що з цим робити

    22 листопада 2022 739

    На жаль, аб’юз – дуже поширене явище в нашому суспільстві. І, що найприкріше, людина може бути аб’юзером, навіть не усвідомлюючи цього. То як помітити в собі аб’юзивного колегу і, що важливо, як працювати над викоріненням цієї руйнівної поведінки?

  • Як рівень доходів впливає на нашу психіку, та й на життя в цілому?

    21 листопада 2022 286

    Ви коли-небудь замислювалися над цим питанням? Якщо ні, портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує з’ясувати, чому так відбувається.

  • Як обговорювати фінансове питання на співбесіді

    20 листопада 2022 461

    На співбесіді фінансове питання для обговорення №1, хоча насправді його й ставлять в кінці зустрічі.

  • Чи потрібно вчити другу мову програмування або для кар’єри в IT вистачить і однієї

    20 листопада 2022 551

    Коли новачки тільки підступають до сфери ІТ, цілком природньо, що у них виникає ряд питань, пов’язаних з програмуванням. «Яку мову програму вивчати першою?», «Чи вистачить мені однієї мови програмування?», «Яка мова найлегша і з чого, власне, розпочати?» Звичайно, для старту кар’єри розробника вистачить і однієї мови, але не все так просто.


← CtrlCtrl →
10 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору