UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Шукачу"

Сторінка 10 з 202

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Ознаки того, що ваша зарплата менша, ніж повинна бути

    11 жовтня 2021 599

    Відчуваєте, що ваша зарплата повинна бути більшою ніж є, а роботодавець замовчує та обходить стороною це питання? Не затягуйте з вирішенням цього питання й беріть ініціативу в свої руки.

  • Поради, які допоможуть завести потрібні професійні зв'язки

    28 вересня 2021 465

    Найпоширеніша причина, по якій не вдається завести потрібні зв'язки – проблема комунікації. Тож давайте розглянемо поради, які допоможуть завести корисні професійні зв’язки.

  • Що робити, якщо довго шукаєте роботу

    23 вересня 2021 1321

    «Хочу працювати, але не можу знайти роботу». Досить часто можна почути цю фразу від друзів чи родичів. І ніби все з людиною гаразд, вона хоче працювати, хоче витрачати свій час на заробляння грошей і побудову кар’єри, але пристойну роботу не вдається знайти. Давайте з’ясуємо, що робити, якщо довго шукаєте роботу.

  • Чи надсилати резюме, якщо у компанії немає вакансій за вашим фахом

    14 вересня 2021 740

    Якщо вам цікаво, що робити в такому становищі та чи варто спробувати «вийти» на цю посаду – читайте у статті.

  • Як протидіяти ейджизму на роботі

    9 вересня 2021 689

    Дискримінація за віком – на жаль, така ситуація трапляється досить часто. І мова не лише про нашу країну. Багато людей у світі стикалися з випадками ейджизму хоча б один раз у житті.

  • Чому роботодавець ігнорує ваше резюме

    7 вересня 2021 612

    Навіть якщо резюме, на вашу думку, написане бездоганно, це не гарантує того, що потенційний роботодавець зверне на нього увагу. Але чому так відбувається? Давайте розглянемо причини, з яких роботодавці можуть проігнорувати надіслані їм резюме.

  • Як виділитися серед інших кандидатів на вакансію

    28 серпня 2021 663

    Виділитися серед інших кандидатів на вакансію - непоганий спосіб вплинути на те, щоб роботодавець тебе запам’ятав та отримати від нього очікуване запрошення на роботу.

  • Конфлікт з керівником: як запобігти та вирішити

    17 серпня 2021 765

    Давайте з’ясуємо, як запобігати конфліктам з керівником, і вирішувати їх, якщо вони все ж виникли. Звичайно, не всі ситуацію можна вирішити на свою користь, але більшість із них, принаймні, можна спробувати вирішити позитивними методами.

  • Як подолати хвилювання під час співбесіди

    27 липня 2021 949

    За відгуками здобувачів саме надмірне хвилювання, якщо його вчасно не подолати, призводить до невпевненості, плутанини, помилок на співбесіді. Така незначна проблема й справді може стати причиною відмови роботодавця. Jobs.ua разом із справжнім експертом сфери рекрутингу, Юлією Сахно, вирішили розкрити цю тему більш детально і поділитись практичними порадами, як подолати хвилювання під час ділової зустрічі.

  • Ознаки того, що ви працевлаштувалися в гідну компанію

    22 липня 2021 531

    Нікому з нас не хочеться згаяти безцінний час свого життя в компанії, у якій не цінують своїх працівників. Тому давайте виділимо ті характерні ознаки, які свідчать про те, що ви працевлаштувалися в гідну компанію.


← CtrlCtrl →
10 з 202

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору