UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Шукачу"

Сторінка 7 з 202

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Про що варто пам'ятати під час пошуку роботи?

    23 березня 2022 351

    Основними важливими козирями спеціаліста під час пошуку роботи є досвід та багаж особистих здібностей, які формують його індивідуальність та харизму для роботодавця.

  • Які вакансій користуються попитом під час війни

    20 березня 2022 581

    Сьогодні Jobs.ua допоможе вам зрозуміти, які вакансії популярні на рекрутингових сайтах наразі та яких спеціалістів потребує країна зараз.

  • Чи можуть вас звільнити під час війни

    18 березня 2022 527

    Не дивлячись на те, що в країні воєнний стан подовжено, більшість українців продовжує працювати. Майже для всіх робітників це дуже важливий аспект і стосується виживання. Тому нагальними хвилюючими питаннями для робітників залишаються: Чи може керівництво звільнити мене? Чи буде заробітна плата виплачуватись? Спробуймо розібратися в цьому разом з Jobs.ua.

  • Як знайти роботу під час війни

    10 березня 2022 941

    Сьогодні на Jobs.ua підібрали для вас ефективні ресурси та платформи для працевлаштування в нових реаліях сьогодення.

  • Як пройти співбесіду без досвіду роботи

    24 лютого 2022 1652

    Якщо у вас немає досвіду роботи, пройти успішно співбесіду – це складне завдання. Вам доведеться продемонструвати роботодавцю свою готовність викладатися на сто відсотків, адже відсутність досвіду роботи доведеться чимось перекривати.

  • Як підготуватися до онлайн-співбесіди

    22 лютого 2022 545

    Підготовкою до онлайн-співбесіди не варто нехтувати, якщо хочете справити про себе найкраще враження для майбутнього роботодавця.

  • На що звертають увагу роботодавці в резюме

    20 лютого 2022 595

    Залишайтесь з Jobs.ua, щоб навчитися створювати ефективні резюме на шляху до роботи своєї мрії.


  • Нетворкінг: як шукати роботу в соцмережах

    15 лютого 2022 641

    Cоцмережі дають багато простору для пошуку роботи. За умови, якщо правильно їх використовувати. Тому давайте поговоримо у цій статті про те, як заводити знайомства з потрібними людьми, як шукати роботу в соцмережах і як плекати у соцмережах свою професійну репутацію.

  • Коли відгукуватись на вакансії та надсилати резюме?

    13 лютого 2022 960

    Здобувачі цікавляться конкретним розкладом для відправки резюме, що допоможе підібрати найкращі дні та години для розсилок роботодавцям. І у Jobs.ua є готові відповіді, читайте цю статтю до кінця.

  • Як написати про досвід роботи у резюме

    8 лютого 2022 1244

    Чи не найбільшу увагу роботодавців у резюме привертає опис досвіду роботи. Складаючи резюме, приділіть час для вдумливого наповнення цього розділу, адже він може стати ключовим етапом в процесі найму. Розглянемо докладніше, як це зробити.

← CtrlCtrl →
7 з 202

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору