UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Шукачу"

Сторінка 9 з 202

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Помилки випускників при пошуку роботи

    4 січня 2022 457

    Ми зібрали для вас помилки випускників при пошуку роботи, яких можна уникнути, якщо правильно підійти до усіх моментів, пов’язаних з першим працевлаштуванням.

  • Що робити, якщо ви потрапили на дивну співбесіду

    27 грудня 2021 694

    Рекрутери та роботодавці теж люди, і теж бувають різними. Одні напрочуд ввічливі, милі і тактовні, і під час співбесіди дотримуються усіх можливих правил поведінки, інші заради інтересу можуть спробувати загнати в кут дивними питаннями. Або взагалі шокувати кандидата неадекватною поведінкою. Давайте спробуємо розібратися, що робити у ситуації, якщо ви потрапили на дивну співбесіду.

  • Як не опустити руки після сотні резюме без відповіді

    25 грудня 2021 334

    Чи можна знайти якесь раціональне зерно у численних відмовах? Як не допустити емоційного вигорання навіть після сотні відмов, натомість використати кризу в професійній сфері з вигодою для себе? Читайте в статті.

  • Як влаштуватися в ІТ-компанію

    21 грудня 2021 1099

    Пропонуємо в цій статті розібратися, на що саме звернути увагу, якщо ви прагнете влаштуватися в ІТ-компанію.

  • Ознаки успішного резюме: що потрібно і що не потрібно писати?

    20 грудня 2021 779

    За статистикою, рекрутери на вивчення одного резюме затрачають 1-2 хвилини. І це не дивно, адже досить часто їм доводиться проглядати сотні резюме на конкретну вакансію. А відтак виникає питання – як успішно скласти резюме, що в ньому писати, а що не писати?

  • Як шукати роботу в некомерційних організаціях

    14 грудня 2021 687

    В некомерційні організації йдуть працювати не лише за покликом серця. Це одне з поширених хибних уявлень – втім, як і той факт, що в некомерційних установах фігурує низький рівень зарплат і, відповідно, низький рівень кваліфікації співробітників. В цій статті пропонуємо вам розвіяти ці хибні уявлення, і найголовніше – поговоримо про специфіку пошуку роботи в некомерційних організаціях.

  • Резюме на вакансію: що варто перевірити перед відправкою

    28 листопада 2021 534

    Перевірте наступні базові пункти перед відправкою резюме роботодавцю.

  • Помилки на співбесіді та як їх уникнути

    13 листопада 2021 625

    Співбесіда на омріяну вакансію – хвилююча річ. Від того, як ви себе проявите, спілкуючись з ейчаром, залежить багато. Усвідомлюючи це, можна легко перехвилюватися, а то й узагалі – запанікувати. Отже, давайте з’ясуємо, які помилки можуть бути на співбесіді і як їх уникнути.

  • «Працівники-бумеранги»: з комфортом повернутися на попереднє місце роботи

    12 листопада 2021 570

    Трапляється так, що працівник звільняється з однієї компанії, щоб влаштуватися в іншу, з вигіднішими умовами праці, або ж розпочинає власну справу. А потім через деякий час щось не зростається, і він повертається на попереднє місце роботи. Портал Jobs.ua пропонує розглянути, що спонукає таких працівників полишати роботу, і як з комфортом повернутися на своє колишнє робоче місце.

  • Як описувати професійні навички в резюме

    24 жовтня 2021 505

    Розділ навичок в вашому резюме дає змогу роботодавцю побачити, якими навичками вашої посади ви володієте. Ця стаття допоможе вам розібратися з цими питаннями та навчить правильно описувати професійні навички для вашого резюме.


← CtrlCtrl →
9 з 202

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору