UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації про роботу в Україні

Сторінка 17 з 1393

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Ініціатива з боку кандидата – коли доречна, а коли ні?

    3 січня 2023 479

    Нещодавно портал з працевлаштування Jobs.ua пропонував з’ясувати, як швидко адаптуватися до нової роботи, якщо ви деякий час не працювали. А зараз давайте з’ясуємо, чи варто звертатися до роботодавця першим і проявляти ініціативу.

  • Повертаєтеся до роботи після перерви? Поради, як швидше адаптуватися

    29 грудня 2022 445

    Після тривалої перерви буває складно повернутися до роботи в колишньому, звичному для робочих буднів, режимі. Як швидше адаптуватися до нової роботи, якщо ви деякий час не працювали – в матеріалі від порталу з працевлаштування і пошуку роботи Jobs.ua.

  • З наступаючим Новим Роком!

    28 грудня 2022 1121

    Дорогі друзі! Від імені колективу JOBS.ua прийміть найщиріші вітання з Новим 2023 роком!

  • Як ефективно ставити завдання команді?

    27 грудня 2022 431

    Робочий процес можна завжди підкорегувати, якщо допущені промахи в роботі не є аж такими серйозними. Але якщо саме завдання сформульовано неправильно, то про ефективність його виконання складно говорити. То як ефективно ставити завдання команді? Давайте пошукаємо відповідь на це питання.

  • Знайомтеся, Бельгія: третя країна в світі з чотириденним робочим тижнем

    26 грудня 2022 360

    Якщо вам цікава ця тема, тобто скорочений робочий тиждень, та ще в такій цікавій західноєвропейській країні, як Бельгія – давайте довідаємося про ці та інші деталі разом із Jobs.ua.

  • Все що потрібно знати про звільнення в умовах воєнного стану

    25 грудня 2022 461

    На період воєнного стану у роботодавців з’явились нові підстави для звільнення. Всі вони мають свої певні нюанси й вимагають детального розбору.

  • Професії майбутнього, які набудуть поширення в найближчі десятиліття

    22 грудня 2022 542

    Нещодавно портал Jobs.ua розповідав у статті ТОП професій майбутнього, які актуальні вже зараз про цікаві перспективні професії майбутнього. Щоб трохи відволіктися від щоденних тривог і негативу, спробуємо спрогнозувати, які професії майбутнього мають шанс з’явитися і поширитися на ринку праці в найближчі десятиліття.

  • Приймаємо зважене рішення і усвідомлено витрачаємо гроші

    20 грудня 2022 347

    До війни, тобто до повномасштабного вторгнення, далеко не кожен українець задумувався над тим, наскільки усвідомлено він витрачає свої гроші. Але воєнний час диктує свої правила, і контроль над сімейним бюджетом став для багатьох людей в пріоритеті. Тому пропонуємо вашій увазі поради, як приймати зважене рішення і з розумом витрачати гроші.

  • Як тактовно поцікавитися про дедлайн? Поради для ефективної комунікації

    19 грудня 2022 414

    Неправильно вибудувана комунікація, між іншим, може коштувати компанії чимало грошей. Так, експертка з комунікацій Дебра Гамільтон стверджує, що ціна нерозуміння та неефективної комунікації для малого бізнесу з умовною сотнею працівників буде коштувати на рік… 420 тис. доларів! Можливо, для українським компаній ця цифра буде значно меншою, але чи не краще мінімізувати фінансові втрати компанії, вибудовуючи більш ефективну комунікацію всередині неї?

  • Чим зайняти себе і свою родину, коли робота виконана, а світла немає?

    16 грудня 2022 334

    Раніше ж як було – тицьнули дитині телефон чи ввімкнули мультики на телевізорі, і дитина тиха й спокійна, і батьки своїми справами займаються. А зараз, коли світла немає більше, ніж воно є, така стратегія вже не спрацює. То чим зайнятися самому і зайняти свою родину, і особливо дітей, коли робота зроблена, а світла немає?


← CtrlCtrl →
17 з 1393

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору