UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Навчання, розвиток, підвищення кваліфікації"

Сторінка 1 з 40

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Де шукати відгуки на ІТ-курси та як їх перевіряти

    9 червня 2023 2765

    Де ще шукати інформацію про навчальні IT курси, як не в мережі. Тільки популярні сайти про роботу та про навчальні курси, школи нададуть інформацію про програми, там ви зможете знайти й відгуки.

  • Прагнете працювати в медіа? Ось що потрібно для цього

    17 квітня 2023 2622

    Що цікаво, кар’єру медійника можна збудувати навіть без профільної освіти. Що для цього потрібно, з’ясовував Jobs.ua.

  • Саморозвиток під час війни: як почати та не закинути

    5 березня 2023 2900

    Самонавчання та саморозвиток під час війни дає можливість та віру в найближче світле майбутнє. Ми інвестуємо таким чином у краще майбутнє, удосконалюючи себе та свої знання.

  • ТОП-10 професій, які матимуть шалений попит у 2023 році

    24 лютого 2023 16081

    Ринок праці України минулого року зазнав чимало змін. Спробуємо з’ясувати, які топ-10 професій матимуть попит у 2023 році.

  • Як учителям зацікавлювати учнів навчанням?

    20 лютого 2023 371

    Навіть у такий складний час, як зараз, українські вчителі можуть зацікавлювати учнів процесом навчання. То чому б нашим вчителям не переймати досвід американських колег, які вміють перетворити стандартний шкільний урок на захоплююче заняття?

  • Хто такий ІТ-аналітик – все про професію

    31 січня 2023 1448

    Посередниками між розробниками і замовниками в світі ІТ виступають представники декількох професій. Однією з таких професій є ІТ-аналітик. Розповідаємо, в чому полягають його обов’язки, які перспективи відкриваються перед ІТ-аналітиками і не тільки.

  • Стати ментором для когось – чому це корисно для вас самих?

    30 січня 2023 514

    Якщо ви непогано розбираєтеся в своїй справі, вивчили всі можливі нюанси своєї професії – це добра нагода задуматися над тим, щоб стати ментором для когось. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам довідатися, в чому полягає користь менторства для вас самих.

  • Хто такий та чим займається Security Specialist

    20 січня 2023 602

    Якщо ви бодай трохи знаєте англійську, вже із самої назви професії стане зрозуміло, чим займається цей фахівець. І якщо ви цікавитеся кібербезпекою, плануєте розвиватися в цій сфері та стати висококласним спеціалістом – розберемося для початку з базовими поняттями, хто такий та чим займається Security Specialist.

  • Двотижневий спринт з прокачки англійської – підтягнемо English skills?

    19 січня 2023 293

    Якщо ви обіцяли собі прокачати свою англійську з нового року – саме час виконати цю обіцянку. Влаштуйте собі двотижневий спринт з прокачки англійської, приділяючи цій справі 20-60 хв щодня. Подробиці нижче.

  • П’ять причин захопити дитину програмуванням

    11 грудня 2022 447

    Нащо дитині пробувати писати програми? Де програмування може знадобитися дитині в житті? А якщо дитина не захоче ставати програмістом?


Ctrl →
1 з 40

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору