UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Навчання, розвиток, підвищення кваліфікації"

Сторінка 5 з 40

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Міфи про публічні виступи

    12 серпня 2021 640

    Якщо на будь-якій урочистій події, коли вам надано слово, а у вас в цей момент забиває подих і ви відчуваєте, як побігли зрадливі мурашки по шкірі – ця стаття для вас. Давайте ознайомимося із «шкідливими» порадами, а також із порадами, які дійсно стануть вам у нагоді.

  • Поради батькам стосовно профорієнтації

    16 червня 2021 636

    Вибір професії – важливий вибір у житті кожної дитини, тому до цього питання батькам варто поставитися з усією відповідальністю.

  • Цікаві традиції Каліфорнійського технологічного

    7 червня 2021 475

    В цій статті мова піде про Каліфорнійський технологічний університет, який стабільно потрапляє в топ-10 найкращих вузів світу. Jobs.ua підготували для вас підбірку цікавих традицій Калтеху.

  • Твій вибір професії

    5 червня 2021 878

    Обрати професію означає сформувати свій професійний шлях на наступні п’ять і навіть більше років. Стаття подає практичні поради, як визначитись із майбутньою чи новою професією. Залучайтесь до коментарів.

  • В чому переваги професійних курсів над традиційною системою освіти?

    2 червня 2021 599

    Настає гаряча пора для випускників шкіл, адже шкільне навчання завершилося і настав час остаточно визначатися, в які заклади надсилати документи для вступу. Але в цій статті давайте разом з Jobs.ua розберемося, в чому полягає різниця між онлайн-курсами і вузівською освітою

  • Рекомендації абітурієнтам 2021

    30 травня 2021 723

    Готуймося до ЗНО-2021!

  • Робота та навчання: підробок чи початок кар’єри?

    21 травня 2021 457

    Погодьтеся, почати професійний шлях, навіть, не закінчив ще й навчання – гарна думка, яка лише додаватиме саме переваги людині

  • Як у новому році нарешті опанувати англійську мову

    4 січня 2021 823

    Буває так, що в процесі опанування англійської ви дійшли до рівня В1, і прогрес зупинився. Настало так зване «плато», з якого важко зрушити. Що ж робити у цьому випадку, коли хочеться отримати чудову роботу, а вивчення англійської мови не просувається?

  • Книжкові новинки для креативних професій

    9 грудня 2020 810

    Нещодавно Jobs.ua розповідали про захоплюючу професію графічного дизайнера. Ну а для тих відвідувачів нашого сайту, які мріють опановувати графічний дизайн або ж будувати кар’єру ілюстратора, пропонується найсвіжіша підбірка тематичної літератури, яка допоможе в професійній діяльності.

  • Вчитися все життя: чому так необхідно

    31 жовтня 2020 2405

    Ви вже закінчили обраний навчальний заклад, отримали бажану професію. Здавалося б, що ще треба? Навіщо витрачати час і сили для навчання далі чомусь новому?


← CtrlCtrl →
5 з 40

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору