UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Цікаво про бізнес"

Сторінка 2 з 16

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Френк Замбоні – той, хто приборкав лід

    27 вересня 2021 426

    Багатьом із нас подобається бувати на катку, подобається кататися на ковзанах по гладенько залитому льоду. А роблять його таким гладким і рівним спеціальні машини – льодові комбайни, або ресурфейсери. Поговоримо про їхнього творця, бо його життя служить яскравим прикладом того, що великого успіху можна досягнути навіть на порозі п’ятдесятиліття.

  • Що порадив би Джек Ма своїм гостям у свій день народження?

    10 вересня 2021 444

    Засновнику Alibaba Group і одному з найбагатших людей світу виповнилося 57 років. Цей чоловік може багато розповісти про злети і падіння, і поділитися своїми міркуваннями, як досягати успіху в наміченій справі. Jobs.ua спробували уявити промову іменинника на своєму власному дні народження, якби гості попросили його виступити перед ними.

  • День Знань – згадуємо найкращих українських педагогів ХХ століття

    1 вересня 2021 426

    Почалася осінь, міста і села України заполонили святково вбрані школярі. Тож Jobs.ua сердечно вітають усіх причетних із Днем знань, а також пропонують пригадати найкращих українських педагогів минулого століття, і їхній внесок у систему педагогічного виховання.

  • Ілон Маск, Tesla і його авторитарний стиль управління

    9 серпня 2021 1023

    За останнє десятиліття компанія Ілона Маска Tesla перетворилася із вискочки на найбільш впевненого гравця на ринку електрокарів. Але подібні результати доволі часто досягаються доволі жорстким стилем управління. Як Маску вдавалося досягнути такого фантастичного результату, давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua.

  • Історії успіху: поради від сорок п’ятого президента Америки

    16 червня 2021 377

    Будь-які, сприятливі здійсненню мрій ситуації, якими скористалися успішні люди, мають, низку "певних факторів"

  • Жінки-першовідкривачки – чи отримали вони визнання за свою роботу?

    17 травня 2021 471

    Існує такий делікатний спектр робіт, який можуть виконати лічені одиниці. Наприклад, написати теоретичне підґрунтя для експериментальних робіт у сфері ядерної фізики. Гадаєте, цю роботу зробив чоловік? Зовсім ні. Це зробила жінка. Але чи отримала вона визнання за свою видатну роботу?

  • Історії успіху: "новий світ" Лакі Палмера

    15 травня 2021 446

    Після періоду небезпечних експериментів із високою електричною напругою та лазерним вогнем, новим захопленням Лакі Палмера став «домашній ігровий простір»

  • Джеймс Кемерон і його майстер клас для маркетологів, як просувати власний продукт

    16 квітня 2021 524

    Дехто з нетерпінням очікує на продовження пригод американського десантника на Пандорі, а поки що разом з Jobs.ua давайте поговоримо, як цей режисер спромігся вивести рекламну кампанію кінострічок на зовсім інший рівень.

  • Лайфхак від Vans: як заробити мільярди доларів на підлітках

    6 квітня 2021 665

    Давайте розберемося, як так сталося, що маленький магазинчик зміг перетворитися у великий бізнес, а цей молодіжний бренд давно полюбився молоді на всіх континентах.

  • Історії успіху: мадемуазель Коко

    22 березня 2021 782

    Її називають «жінкою-легендою» та «жінкою-епохою», й це не є перебільшенням, якщо подивитися на її величезний внесок у розвиток суспільства


← CtrlCtrl →
2 з 16

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору