UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Цікаво про бізнес"

Сторінка 3 з 16

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як це – працювати в Google: підбірка цікавих фактів

    26 лютого 2021 546

    Jobs.ua підібрав цікаві факти про те, як це – працювати в одній з найвідоміших ІТ-компаній світу.

  • Історії успіху: останній романтик науки

    12 лютого 2021 516

    Він завжди обожнював жартувати, особливо над самим собою, вважав, що обмежені можливості не є перешкодою для отримання успіху в своєму житті

  • Історії успіху: Король скарбів

    12 січня 2021 594

    Він кинув знайоме життя у віці сорок років, щоб зайнятися пошуком скарбів, які мали чекати на нього у трюмах затонулих кораблів.

  • Истории успеха, о которых мало кто слышал

    17 листопада 2020 993

    Успех человека напрямую зависит от его желания, смекалки, умения и веры в себя, приходя через самые заурядные вещи и ежедневные привычные нам действия

  • Сильний лідер – сильна компанія: історія успіху Samsung

    26 жовтня 2020 1274

    Великі лідери, на відміну від простих управлінців, вміють повести за собою і надихнути. Таким був Лі Гонхі, молодший син засновника Samsung, який керував компанією більше тридцяти років і спромігся зробити з локальної південнокорейської компанії потужну транснаціональну корпорацію, яку знають в усіх куточках світу.

  • Історія успіху Ugears – як українській компанії вдалося завоювати світові ринки

    13 жовтня 2020 1246

    Шість років тому свій тріумфальний шлях по світу розпочала українська компанія, яка виготовляє цікаві та оригінальні дерев’яні конструкції-пазли, які можна скласти самостійно і без застосування клею чи спеціальних інструментів. «Українські шестерні» швидко здобули популярність завдяки своєму інноваційному підходу та оригінальній задумці.

  • Ван Гог: художник, який назавжди змінив живопис

    7 жовтня 2020 797

    «Зоряна ніч» Ван Гога, численні соняшники та автопортрети – одні з найвпізнаваніших полотен в історії живопису. Але чи знав сам художник, що він стане культовою персоною після смерті? Навряд чи, хоча його геніальність, безперечно, підказувала йому – він творить для майбутніх поколінь.

  • Цитати Стіва Джобса, які надихають і мотивують на нові досягнення

    6 жовтня 2020 1471

    Слова володіють великою силою – вони можуть надихнути, а можуть і знищити. Сьогодні ми згадуємо найкращі вислови «яблучного» генія, які можуть тільки прекрасне – надихати і мотивувати.

  • Історії успіху: Переможці, про яких мало хто знає

    16 вересня 2020 332

    Історії їх успіху, також доволі цікаві та чудово демонструють реальність виразу «прагнеш – досягнеш».

  • Twitter - як підкорити світ повідомленнями в сто сорок символів

    5 вересня 2020 681

    Великі компанії часто починаються з дитячої мрії. Так було з Джеком Дорсі, легендарним творцем «Твіттера», який у восьмирічному віці мріяв про те, щоб друзі могли обмінюватися миттєвими повідомленнями і сповіщати один одному, чим вони займаються і де на даний момент знаходяться.


← CtrlCtrl →
3 з 16

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору