UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Поради шукачу

Публікації "Поради шукачу"

Сторінка 3 з 16

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Нетворкінг: як шукати роботу в соцмережах

    15 лютого 2022 583

    Cоцмережі дають багато простору для пошуку роботи. За умови, якщо правильно їх використовувати. Тому давайте поговоримо у цій статті про те, як заводити знайомства з потрібними людьми, як шукати роботу в соцмережах і як плекати у соцмережах свою професійну репутацію.

  • Стратегії пошуку роботи

    4 лютого 2022 1456

    Пошук роботи для багатьох кандидатів уявляється радше безсистемним процесом, який не потребує чіткого планування, контролю, гнучкості та швидкої адаптації. Але чи можна такий підхід назвати найоптимальнішим? Навряд чи. До пошуку роботи можна ставитися по-різному, і в цій статті ми пропонуємо до вашої уваги різні стратегії пошуку роботи. Що обирати, у кінцевому підсумку вирішувати тільки вам.

  • Як дізнатися більше про компанію та потенційного роботодавця

    18 січня 2022 509

    В цій статті з’ясуємо, як знаходити потрібну інформацію та відгуки про компанію, яка зацікавила вас у якості роботодавця.

  • Не повністю відповідаєте вимогам до кандидата? Чи подаватися на вакансію?

    11 січня 2022 786

    Ви дізналися про досить привабливу для себе вакансію, але змушені констатувати, що повністю усім її вимогам не відповідаєте. Що ж тоді робити, як вчинити оптимально? Давайте розкладемо цю ситуацію по поличкам і з’ясуємо, що тут можна зробити, щоб не втратити чудову нагоду.

  • Помилки випускників при пошуку роботи

    4 січня 2022 452

    Ми зібрали для вас помилки випускників при пошуку роботи, яких можна уникнути, якщо правильно підійти до усіх моментів, пов’язаних з першим працевлаштуванням.

  • Як не опустити руки після сотні резюме без відповіді

    25 грудня 2021 331

    Чи можна знайти якесь раціональне зерно у численних відмовах? Як не допустити емоційного вигорання навіть після сотні відмов, натомість використати кризу в професійній сфері з вигодою для себе? Читайте в статті.

  • Поради, які допоможуть завести потрібні професійні зв'язки

    28 вересня 2021 458

    Найпоширеніша причина, по якій не вдається завести потрібні зв'язки – проблема комунікації. Тож давайте розглянемо поради, які допоможуть завести корисні професійні зв’язки.

  • Що шукають соцмережах роботодавці

    11 липня 2021 329

    Українські компанії перш ніж приймати на роботу нового співробітника, вивчають його соцмережі, і часто відмовляють, якщо знаходять компромат.

  • Як не зіпсувати презентацію себе, як фахівця

    11 червня 2021 415

    Не кожному з людей, одразу вдається легко та цікаво зуміти презентувати власну особу та здібності

  • Чи потрібна вам перекваліфікація

    8 червня 2021 485

    Що робити, коли бажання на такі зміни є, а наважитися важко?


← CtrlCtrl →
3 з 16

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору