UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Новини України і світу"

Сторінка 6 з 408

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Нові заводи в Україні – нові робочі місця

    13 грудня 2021 886

    Не всі українці прагнуть їхати за кордон на заробітки. Хтось не хоче залишати родину, хтось просто прагне жити і заробляти в рідній країні. Але для жителів Житомира та Рівненщини є приємні новини – будуються нові заводи, щоправда, від європейських компаній.

  • Чому «Фармак» один з кращих роботодавців в Україні

    4 грудня 2021 688

    «Фармак» - це сучасне підприємство, що постійно розвивається, інвестує у інновації та розвиток і тримає першість у фармацевтичній галузі за обсягами продажу лікарських засобів*

  • Що допомагає вам уникати професійного вигорання на роботі?

    1 грудня 2021 527

    Ресурс із пошуку персоналу та працевлаштування Jobs.ua у листопаді провів соціологічне опитування на цю тему. Результати – нижче в статті.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua

    30 листопада 2021 1363

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2022 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Фізична активність і працездатність – наскільки вони пов’язані?

    1 листопада 2021 719

    Людям, які ніколи не займалися фітнесом, важко зрозуміти, які переваги дає такий стиль життя. Стреси і складні ситуації в житті значно легше долати, коли психічне і фізичне здоров’я в нормі. Ці речі напряму пов’язані, і тренування у вільний від робочий час позитивно впливають на стан психіки. А, значить, і на працездатність та бадьорість всього організму.

  • Пухнасті – на службі у людей: як американці працевлаштовують… котів

    11 жовтня 2021 326

    Роботу можуть отримати не тільки люди… а й тварини. Звичайно, зарплату за це вони не отримають, та й скільки їм потрібно – корм і прихисток, щоб укритися від негоди. І дрібка людської любові, якщо пощастить.

  • Примусова вакцинація працівників – ви за чи проти?

    4 жовтня 2021 623

    Яке непросте питання винесено в заголовок статті, як вважаєте? І ніби вакцинація – річ потрібна, але й примусово вакцинувати – хтось потрактує це як порушення прав людини, адже примусово такі речі здійснювати нібито не можна. А чи справді не можна?

  • Формат «роботодавець – найманий працівник»: це про партнерство, чи все-таки ні?

    8 вересня 2021 533

    Якими повинні бути взаємини формату «роботодавець – найманий працівник»? Роботодавець завжди має рацію чи все-таки він повинен неухильно дотримуватися даних перед працівниками зобов’язань, а їхні порушення повинен компенсувати згідно прописаних у трудовому договорі пунктів?

  • З наступаючим Днем незалежності України!

    19 серпня 2021 623

    Шановні наші користувачі! Щиро вітаємо всіх із наступаючим визначним для нашого суспільства святом – Днем незалежності України!

  • Набір в українську полярну експедицію – робота для справжніх екстремалів

    21 липня 2021 426

    Розпочато конкурсний відбір учасників 27-ї антарктичної експедиції, пункт призначення – острів Галіндез, Західна Антарктика, українська антарктична станція «Академік Вернадський». Jobs.ua дізнавалися деталі цієї цікавої пропозиції, і поспішають переповісти їх вам.


← CtrlCtrl →
6 з 408

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору