UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. На роботі

Публікації "На роботі"

Сторінка 11 з 120

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Борьба со стрессом на работе: эффективные методы

    27 травня 2019 964

    Даже любимая работа может спровоцировать стресс. Концентрация напряжённых моментов часто становится причиной хронической усталости. А она негативно отражается на физическом и эмоциональном состоянии. Стрессовые ситуации провоцируют бессонницу, нарушение внимания, снижение умственной активности, эмоциональную нестабильность, депрессии. Как сделать работу менее нервной, но более эффективной? Какие существуют методы борьбы со стрессом? Об этом и многом другом читайте далее.

  • Как создать уют на рабочем месте

    1 травня 2019 346

    Создание комфортных рабочих условий - прямая задача любого работодателя. Комфортные рабочие условия непосредственно связаны с рабочим местом, где должен будет работать специалист. Таким образом работник должен быть обеспечен всем необходимым, чтобы приступить к работе и выполнению своих обязанностей с самого первого рабочего дня.

  • ​Важливість позитивного налаштування на роботу

    29 квітня 2019 732

    На сьогоднішній день багато хто з психологів впроваджує в життя думку про позитивне мислення та позитивне налаштування в будь-якій діяльності. Але чи потрібен позитив в бізнесі та при виконанні робочих обов’язків? Спробуємо сьогодні дізнатися.

  • Коли казати про звільнення

    22 квітня 2019 290

    Jobs.ua вважає, що сюрпризи із несподіваними звільненнями «за фактом» - моветон, але, все ж таки «зовсім заздалегідь» повідомляти керівництво краще не в усіх випадках.

  • Як вирішувати конфлікти в компанії?

    10 лютого 2019 464

    Гармонічні відносини в середині колективу – запорука успіху всієї компанії. Але як і в бідь-яких робочих закладах виникають все ж таки конфліктні ситуації і проблеми, які потребують невідкладного вирішення. Вирішувати конфлікти в компанії досить важко, перш за все через те, що учасниками ситуації можуть стати багато осіб, які навіть не мають прямого відношення до цього, а були просто свідками. По-друге, якщо конфліктують спеціалісти однакової професійної посади, то потрібна ще одна незалежна сторона, яка вирішить хто правий.

  • Помилки на роботі

    2 лютого 2019 715

    Без помилок на робочому місці і у житті майже неможливо. Саме на помилках людина отримує безцінний досвід роботи, який приводить її до створення свого особливого механізму роботи та подоланню помилок. Звісно, що ніхто зі спеціалістів не хотів би допускати помилки в роботі, бо дуже часто це призводить до доганам зі сторони керівництва іноді до звільнення. Все залежить від кількості помилок та рівня серйозності завдань. Ця стаття вас навчить вірно сприймати помилки у своїй роботі та працювати з ними.

  • О том, как быть счастливым на работе

    22 січня 2019 649

    Быть счастливым на работе, и чтобы сама работа радовала – здоровое желание любого специалиста. Работа должна приносить не только деньги, но и удовольствие. Если у специалиста отсутствует энтузиазм к работе, то результатом станет отсутствие продуктивности и эффективности в работе. Сегодняшняя наша статья пойдет о том, как же стать счастливым на работе?

  • Чи корисний вільний графік роботи для здоров'я

    14 січня 2019 755

    Про вільний графік роботи мріє багато фахівців. Це зручно тим, що ти сам можеш будувати свій розклад і не залежати від колег або інших умовностей. На жаль, не всі фахівці можуть дозволити собі вільне відвідування і не тільки через те, що підібрати роботу з вільним графіком дуже складно, але ще і через те, що вона не завжди корисна для здоров'я.

  • Таких увольняют первыми

    11 грудня 2018 424

    Несмотря на то, что работу сегодня можно найти - потерять долгожданное место, еще проще. Подумайте над этим и исключите из своей работы все возможные аспекты, которые приводят к такому нежелательному результату

  • Коли робота потребує змін

    30 листопада 2018 279

    Не менш важлива й наявність впевненості «у завтрашньому дні», яку ваша компанія може давати вам, а може й ні


← CtrlCtrl →
11 з 120

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору