UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Це важливо знати кожному

Публікації "Це важливо знати кожному"

Сторінка 13 з 54

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Книги для професіоналів

    2 грудня 2020 526

    В цій підбірці Jobs.ua пропонують книги, які дозволять оптимізувати професійну діяльність, покращити лідерські навички і навчитися керувати власним часом.

  • Праця та професії на полотнах найвідоміших художників світу

    23 листопада 2020 1221

    Доторкнутися до прекрасного особливо важливо у наші складні непевні часи. Тим паче, якщо мова піде про картини видатних художників, про яких чули навіть люди, далекі від живопису. Jobs.ua пропонує вашій увазі підбірку полотен видатних митців, на яких простежується тема роботи і зображення різних професій.

  • Правила життя Джордана Пітерсона – як перемогти хаос повсякдення і впорядкувати своє життя

    24 жовтня 2020 366

    Джордан Пітерсон – клінічний психолог за фахом – і сам пережив затяжну депресію, тому чудово знає, про що говорити з людьми, які переживають складний період у житті. Його книга «12 правил життя. Як побороти хаос» розповідає про те, як впорядкувати своє життя, слідуючи дванадцяти простим правилам.

  • Подорожуємо і заробляємо: як це зробити?

    21 жовтня 2020 494

    В світі все більше стає популярним новий тренд, пов’язаний з подорожами: paycation. Це означає, що, подорожуючи, можна не лише повернути гроші за поїздку чи частково їх заощадити, а й навіть заробити при цьому.

  • Наводимо порядок у бюджеті

    12 жовтня 2020 264

    У всіх нас під час введення карантинних обмежень було достатньо часу, щоб приділити увагу своїм оселям. Тому багато хто використав цей час з користю: звільнив домашній простір від зайвих речей. Якщо ви встигли навести лад лише в оселі, залишилося навести порядок у бюджеті.

  • Психологія невдачі: як перестати програмувати себе на провал

    30 вересня 2020 477

    Навіть в моменти успіху ми часто сумніваємося в собі. А якщо удача відвернеться? А якщо спіткає невдача, і успіх обернеться зворотним боком? Давайте розберемося разом з Jobs.ua, як побороти в собі цей деструктивний підхід.

  • Як правильно розставити пріоритети

    27 вересня 2020 663

    Одна з головних рис успішних людей, навіть у складній ситуації – максимально використовувати свої можливості. Ті, хто досяг значного успіху в житті не лише вміють ризикувати, бачити шлях до збільшення капіталу, але й вміло й вигідно розставляти пріоритети.

  • Як ефективно здобувати нові знання: ключові принципи

    21 вересня 2020 1267

    Навіть будучи кваліфікованим фахівцем, означає вивчати щось нове, адже наш динамічний світ постійно розвивається, і будь-яка сфера діяльності постійно поповнюється свіжими знаннями. Тому вміння ефективно навчатися є однією з найцінніших навичок, які можна і треба завжди розвивати.

  • «Мислення зростання» і як ним скористатися

    14 вересня 2020 1275

    Кожна велика справа починалася з великої ідеї, але великою ідеєю ще треба вміти скористатися, щоб розвинути її в щось справді грандіозне. Та й на якій би роботі ми не працювали, дуже важливо не застоюватися і постійно розвиватися.

  • Найкращі виступи популярних західних стендаперів

    9 вересня 2020 950

    Шукаєте, чим розважитися на вихідних і трохи випустити пар від того дурдому, що робиться зараз в світі? Зверніть увагу на найкращі виступи найвідоміших західних стендаперів, якщо полюбляєте гумор з перцем.


← CtrlCtrl →
13 з 54

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору