UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Це важливо знати кожному

Публікації "Це важливо знати кожному"

Сторінка 12 з 54

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Тривожні сигнали на співбесіді

    4 лютого 2021 498

    На що саме, треба звернути увагу, щоб уникнути неприємностей та не згаяти свій час та фінанси

  • Чи можуть досягти успіху люди, які пізніше розквітають

    3 лютого 2021 452

    Ми живемо в світі, в якому рейтинги Forbes штурмують малолітні тіктокери, а на засідання ООН запрошують шістнадцятилітню школярку. Чи є шанс досягти успіху і реалізувати себе в кар’єрі у тих людей, яким далеко за тридцять, а то й за сорок років, і коли половина життя вже, здається, прожита?

  • Українські пенcії: солідарні, накопичувальні...хоча б яки-небудь

    25 січня 2021 450

    Аналіз досліджень Міністерства соціальної політики України говорить про те, що на той час, майже половина (45%) українців, які досягли віку 60-років, отримувати пенсій не будуть взагалі

  • «Офіс» – найкращий серіал всіх часів про офісних працівників

    15 січня 2021 1145

    Поки триває черговий локдаун, а шкарпетки так само складно придбати, як джинси за радянських часів, ви маєте чудову нагоду збавити зимові вечори за переглядом одного з найуспішніших американських ситкомів за всю історію телебачення.

  • Онлайн-сервіси, які стануть у нагоді всім, хто працює з текстами

    14 січня 2021 536

    Яким би ви не були професіоналом своєї справи, але онлайн-сервіси та додатки значно допоможуть покращити стиль та заодно перевірять граматику ваших текстів. А також пунктуацію та орфографію.

  • Квантові технології – як вони змінять наш світ?

    9 січня 2021 434

    Jobs.ua розповідає, чому квантові технології настільки безпечні, і на які сфери життя найперше вплинуть квантові комп’ютери.

  • Як зробити робочий день продуктивним та приємним

    16 грудня 2020 498

    Здебільше, люди розпочинають ранок в стилі «як доведеться», де головною метою є не спізнитися на роботу

  • Як працювати менше і отримувати більше результатів

    15 грудня 2020 425

    Працювати продуктивно – означає працювати з розумом, а не витрачати на роботу безмежну кількість часу. Тому популярне гасло WORK HARD («працюй важко») краще відкинути в сторону, і натомість обрати інше – WORK SMART («працюй розумно»).

  • Як підвищити впевненість в собі

    7 грудня 2020 485

    Насправді нашу впевненість в собі легко похитнути. Несприятливі життєві обставини, невдачі на роботі чи в особистому житті, та навіть пандемія коронавірусу скільки вже встигла наробити лиха! То як підвищити впевненість в собі, щоб достойно зустрічати щоденні виклики і не пасувати перед невдачами? Можливо, в нагоді вам стануть наступні поради.

  • Навіть у кризис: коли роботу треба змінювати

    6 грудня 2020 412

    Підходячи до вирішення питання чи змінювати роботу, треба відверто відповісти собі про причини, які спонукають людину до цього


← CtrlCtrl →
12 з 54

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору