UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 32 з 502

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Секрети успішного виступу на конференції

    28 жовтня 2021 1034

    Ціль спікера – вплинути на аудиторію. Змусити задуматися над сказаними словами, над проблемою, яку він обговорює перед присутніми. Саме так, обговорює, адже кожен виступ – це взаємодія із учасниками заходу, навіть якщо вони мовчать під час вашого виступу і тільки слухають. Які секрети успішного виступу на конференції? Читайте в статті.

  • Плануємо справи без стресу

    27 жовтня 2021 383

    Друга половина осені для більшості людей – це завжди додатковий стрес, бо похмурі холодні ранки не надихають чимшвидше вставати з ліжка і приступати до буденних справ. Та ще й годинники перевели на годину назад – ще один додатковий стрес. Як тут примудрятися планувати справи без стресу?

  • Що допомагає лідерам приймати рішення

    26 жовтня 2021 699

    Знайомлячись із біографіями видатних людей, не перестаєш дивуватися тому факту, як їм вдавалося приймати вдалі рішення. Але і в таких людей траплялися ситуації, коли не було багато часу на обдумування або ж діяти доводилося практично всліпу.

  • Ненависть у соцмережах – як реагувати?

    25 жовтня 2021 357

    Людям, які по роботі змушені багато часу проводити в інтернеті – зокрема, в соцмережах – доводиться стикатися з незрозумілими проявами ненависті та ворожості з боку інших користувачів всесвітньої павутини. Але чому так відбувається? І як цьому протидіяти?

  • Прокачуємо мозок в домашніх умовах

    21 жовтня 2021 637

    В цій статті поговоримо про те, як прокачувати свій мозок в звичайних буденних ситуаціях, не застосовуючи якісь хитромудрі практики чи ноотропні препарати.

  • Розвиваємо підприємливість у дітей

    20 жовтня 2021 284

    Як відомо, багатство – це спосіб мислення, а вже потім – розмір банківського рахунку, нерухомість та елітні автомобілі. І аж ніяк не навпаки, бо людина без відповідного мислення швиденько «промотає» будь-які статки. Тож давайте поміркуємо над тим, як розвивати підприємливість у власних дітей.

  • Привчати дітей до розкоші… чи улюбленої справи?

    18 жовтня 2021 327

    Часто батьки у прагненні дати дітям все необхідне захоплюються цим бажанням і привчають дитину до розкоші. Але чи дійсно це настільки необхідно – з дитинства привчати до безмежного достатку та вседозволеності? Чи краще прищеплювати інші цінності, щоб дитина дорослішала з почуттям відповідальності та розумінням того, що працювати – це не ганьба і не сором?

  • Професія письменника в романах Стівена Кінга

    17 жовтня 2021 646

    Якщо ми поглянемо на твори видатного американця з точки зору професій головних героїв, то зауважимо цікаву річ: досить часто героями творів Кінга стають саме письменники.

  • Як мотивувати співробітників після випробувального терміну

    16 жовтня 2021 951

    За випробувальний термін молодий спеціаліст отримує повноцінну картину, в якій компанії працює, чи все йому в ній подобається, чи хоче надалі продовжувати роботу в ній. Звільнення співробітника після випробувального терміну також можлива, якщо процеси роботи компанії не відповідають бажаним й не мотивують його на подальше співробітництво.

  • П’ятірка творчих професій, яким варто остерігатися штучного інтелекту

    27 жовтня 2021 756

    До повстання машин іще далеко, але вже найближчим часом багатьом творчим професіям варто остерігатися штучного інтелекту, який демонструє феноменальні результати в створенні картин, скульптур, дизайнерських рішеннях і навіть музиці.

← CtrlCtrl →
32 з 502

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору