UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 3 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як сорсеру використовувати ChatGPT в роботі

    14 травня 2023 943

    ChatGPT насправді володіє вміннями, які стануть в нагоді багатьом спеціалістам. Давайте дізнаємось як.

  • Аутсорс охорони праці: що це таке, коли та кому потрібний

    4 травня 2023 792

    КЗпП в Україні встановлено, що на промислових підприємствах обов’язково потрібно організувати службу з охорони праці, якою б керував професійний спеціаліст - інженер в цій сфері. Тож, якщо компанія не може дозволити працевлаштування такого спеціаліста, але керівник має намір організувати цю ланку в повній відповідності до законодавчих норм, найкращий вихід - звернутися до аутсорсингу охорони праці.

  • Найбільш затребувані навички для рекрутерів у 2023 році

    23 квітня 2023 1002

    Щоб швидко і успішно вирішувати нагальні завдання рекрутери покращують та вдосконалюють власні навички, щоб вони відповідали запитам сучасності.

  • Ідеї, що подарувати учасникам ділових онлайн-заходів

    20 квітня 2023 554

    Не лише учасникам офлайн-заходів можна дарувати подарунки та цінні сувеніри. Це можна також робити на онлайн-заходах. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, що можна подарувати гостям ділових онлайн-зустрічей.

  • Уроки нетворкінгу, які треба засвоїти кожному рекрутеру

    18 квітня 2023 394

    Філософія нетворкінгу базується на обміні інформацією між людьми, які мають спільні професійні чи особисті інтереси. І те, наскільки кожному рекрутеру вдається налагодити з іншими людьми зв’язок, впливає й на якість самого найму, й на всі інші процеси всередині компанії.

  • Сторітелінг у рекрутингу: як це працює

    7 квітня 2023 412

    Компанії, які вдаються до використання сторітелінгу в просуванні свого бренду, можуть отримати низку переваг перед своїми конкурентами. В цій статті пропонуємо вам з’ясувати, як це працює.

  • Що робить фахівець з технологічних ризиків та як ним стати

    6 квітня 2023 351

    Все більшої популярності в наш час набувають абсолютно нові професії, що відповідають запитам сучасних викликів та потреб. До однієї з таких нових професій, яка набуває все більшої популярності відноситься фахівець напряму технологічних ризиків.

  • Як шукати співробітників, якщо ви відкриваєте офіс в Польщі: поради рекрутерки

    28 березня 2023 207

    Чимало українських компаній, які вимушено релокувалися до Польщі, шукають там співробітників. Однією з перепон на цьому шляху є відмінності між українським та польським ринком праці. Пропонуємо вам добірку порад, як шукати співробітників, якщо ви відкриваєте офіс в Польщі.

  • Як дбати про співробітників у 2023 році

    27 березня 2023 308

    Давайте розглянемо, як дбати про співробітників у 2023 році, і які класичні та сучасні тенденції в сфері праці стануть надійним підґрунтям для тих українських роботодавців, які хочуть піклуватися про співробітників не лише на словах, а й на ділі.

  • Десять ідей, як мотивувати працівників нематеріально

    26 березня 2023 1608

    Згідно зі статистичними даними багатьох досліджень, ефективно працювати незалежно від умови та атмосфери в компанії можуть лише 10% співробітників. Всі інші потребують додаткових стимулів та заохочень, щоб залишатися стабільно результативними.


← CtrlCtrl →
3 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору