UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 7 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як помирити колег на роботі?

    6 серпня 2022 322

    Конфліктні ситуації потрібно вирішувати тут і зараз й керівники розуміють це краще за інших.

  • Як спілкуватися з клієнтами під час війни

    4 серпня 2022 935

    Jobs.ua підібрав для вас ефективні поради, як грамотно комунікувати з клієнтами з-за кордону під час війни, щоб зберегти стосунки.

  • Не здавайтеся, скільки б разів не зазнавали невдачі – все можливо

    3 серпня 2022 314

    Портал з працевлаштування Jobs.ua нагадує, що здаватися не потрібно за жодних обставин. Ми говоримо зараз про робочі ситуації. Одним з яскравих прикладів може слугувати випадок з американцем, якого взяли на роботу в Google… з 39 спроби. Розказуємо, як так сталося і які уроки можна видобути усім нам з цієї ситуації.

  • Культові серіали дев’яностих і початку двохтисячних як прекрасний спосіб покращити свою українську

    22 липня 2022 595

    Ви всі, мабуть, чули про нещодавно прийнятий закон, який зобов’язує показувати базову версію сайту державною мовою. Звичайно, розкладки англомовна чи російськомовна теж будуть присутні на більшості веб-ресурсів – ми ж не наші північні «сусіди», щоб забороняти все, що йде врозріз «із лінією партії». Але поряд з тим багато російськомовних українців соромляться розмовляти українською. А чому соромляться? Бо вважають, що їхня українська – надто недосконала.

  • Корпоративна культура у різних країнах світу

    19 липня 2022 869

    Робота в іноземних компаніях – це не лише про ваш професійний досвід. Багато важить вміння порозумітися з іншими за своєю ментальністю людьми. Адже, наймаючись в британську компанію, канадську чи, приміром, японську – а чому б і ні? – доведеться приймати інші правила гри. Наслідувати корпоративну культуру тієї чи іншої країни. То яка вона, ця корпоративна культура у різних країнах світу? Давайте з’ясуємо.

  • Функції HR під час війни

    19 липня 2022 457

    Функції HR під час війни змінили свою направленість, розширили відповідальність.

  • Ефективний тайм-менеджмент, або Що таке кранчі та як їх уникнути

    17 липня 2022 331

    Кранчі – це перепрацювання на робочому місці. Причому тривалі, які продовжуються сесіями по декілька тижнів, а то й місяців. І ніби для компанії такий стан справ мав би бути до душі, адже людина, яка більше працює, виконує, за логікою, більше роботи. Але чи дійсно кранчі – це настільки добре? Пропонуємо в цій публікації обговорити це питання, а також торкнутися деяких моментів, що стосуються ефективного тайм-менеджменту.

  • Які навички повинен мати хороший керівник

    12 липня 2022 1153

    Зараз такий час, що за роботу намагається триматися кожен, адже великим вибором роботи не порозкошуєш. Але в будь-якому випадку кожній людині не завадить знати, які навички повинен мати хороший керівник.

  • Способи та інструменти розвитку професійних якостей вашої команди

    9 липня 2022 459

    Щоб забезпечити розвиток професійних якостей команди, слід правильно й грамотно підібрати інструменти і підхід, що стане його підґрунтям.

  • Як стати лідером у колективі

    9 липня 2022 644

    Щоб бути лідером необхідно мати неабияку сміливість кожен день ставати перед десятками, а може й сотнями своїх послідовників.


← CtrlCtrl →
7 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору