UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Шукаємо вакансії

Публікації "Шукаємо вакансії"

Сторінка 4 з 55

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Популярні міфи про пошук роботи

    2 січня 2020 551

    Пошук роботи для кожного спеціаліста дається по-різному. Для когось пошук роботи дається швидко та просто, для когось виникають певні труднощі, подолати які не завжди вистачає зусиль та часу. Тоді починають з’являтися міфи про пошук роботи, які часто формують труднощі та страхи. В цій статті jobs.ua вирішили спростувати найпопулярніші міфи про пошук роботи. Насправді, їх досить багато, але сьогодні тільки п’ять.

  • Терміни закриття вакансій

    22 грудня 2019 1409

    Однією з основних завдань менеджера з персоналу - вчасне закриття вакансій компанії. Будь-якого роботодавця турбує лише одне питання в цьому випадку: «Як швидко робітник буде підібраний?» Коли у HR-спеціаліста є достатньо часу для цього, то підібраний кандидат не складає великих труднощів. Якщо часу обмаль, то менеджеру з персоналу доводиться діяти в екстрених умовах і доволі коротших термінах. Саме тому будь-який менеджер з персоналу повинен мати навички швидкого пошуку спеціалістів на відкриту вакансію, проведення вакансій в короткий термін та аналітичні навички, щоб аналізувати здобувачів та відбирати найбільш відповідного вакансії спеціаліста.

  • Хто працює в Україні

    10 грудня 2019 308

    Якщо передивитися статистику досліджень та опитувань, за допомогою яких вивчають фінансовий аспект життя громадян, можна побачити доволі неоднозначну картину

  • Професії, які найкраще підійдуть інтровертам

    21 листопада 2019 1690

    Інтроверти складають майже половину мешканців сучасної цивілізації, тож кожен другий з нас, так чи інакше, але може мати певні особливості характерні саме інтровертам

  • Обираючи роботу

    23 серпня 2019 854

    Тільки після цього, можна починати складати відгук на об’яву про вакансію, не забуваючи й тих правил, які потрібно враховувати при написанні такого документу.

  • Сніданок для королеви

    25 липня 2019 322

    Наразі, черга дійшла й до кухні Її Величності

  • Все, що потрібно знати про пошук роботи професіоналам сфери медицини

    19 липня 2019 365

    Найчастіше, навіть такі освічені шукачі, як випускники медичних навчальних закладів чи медперсонал із досвідом, просто не знають де та як знайти роботу в медицині.

  • Десять питань, які потрібно задати собі, перш ніж шукати нову роботу

    18 липня 2019 424

    У будь-якому разі, такі моменти треба використовувати для того, щоб не просто покірно змінити свій профіль спеціаліста, але спробувати знайте дійсно своє зайняття.

  • Як знайти роботу віковою кандидату?

    11 липня 2019 292

    Сьогодні більшість роботодавців не поспішають працевлаштовувати людей у зрілому віці. У деяких випадках це цілком виправдано, проте частіше за все це просто стереотипність мислення. Якщо порівняти факти, то ті, кому за 50, можуть ще позмагатися з тими, кому ледь 25. І дати фору.

  • З чого і як почати пошук роботи без досвіду

    11 липня 2019 2241

    Якщо, переглядаючи вакансії, ви шукаєте речення «Готові розглянути кандидата без досвіду роботи» або «Допоможемо розвинути необхідні навички», то ви потрапили за адресою. Адже зараз піде мова про те, як розірвати замкнуте коло: немає роботи — немає досвіду, немає досвіду — немає роботи.



← CtrlCtrl →
4 з 55

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору