UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Шукаємо вакансії

Публікації "Шукаємо вакансії"

Сторінка 6 з 55

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Уникайте цих помилок при пошуку роботи

    13 лютого 2019 500

    Іноді молодому спеціалісту досить важко знайти роботу через нестачу досвіду пошуку роботи. В цій справі так само треба набити руку. Кваліфіковані спеціалісти так само дуже часто попадають у складні ситуації при пошуку роботи, бо від цього не застрахований ніхто. HR-ры та менеджери з персоналу рекомендують ретельно готуватися до зустрічі із роботодавцем і більш серйозно ставитися до пошуку роботи. Уникайте зазначених помилок нижче і ви точно станете конкурентним здобувачем при працевлаштуванні.

  • Найти работу автомехаником в Украине

    7 лютого 2019 279

    Градация в заработных платах присутствует, не только опираясь на уровень умений соискателя, но и различаясь территориально.

  • Работа швеей в Украине - вакансии с достойной оплатой

    25 січня 2019 347

    Вакансий, способных принести вам доход и предполагающих вполне выполнимую работу – в стране достаточно. И, сегодня, рассмотрим такой труд, как работа швеей на территории разных регионов нашей страны

  • Работа водителем в Украине - ищем вакансии!

    24 січня 2019 581

    Заработные платы, которые предлагают на таких должностях способны сделать эти профессии более привлекательными в глазах отечественных соискателей.

  • Що роботодавець може запропонувати студенту чи молодому спеціалісту

    23 січня 2019 403

    Початок кар’єри –досить важкий період для молодого спеціаліста чи студента через відсутність досвіду роботи та пошук відповідного місця роботи, яке зможе дати вам подальший професійний старт. Нажаль, не всі роботодавці можуть запропонувати молодим спеціалістам та студентам всі зручні умови працевлаштування. Давайте подивимось на яких умовах роботодавці готові брати на роботу недосвідченого спеціаліста.

  • Робочі спеціальності vs вища освіта

    18 січня 2019 516

    У країні й досі залишається тенденція, при якої 75% випускників - це ті, хто здобув вищу освіту, у більшості випадків заради «корочки»

  • Ищем работу, не имея требуемого опыта: первые шаги молодых специалистов

    16 січня 2019 362

    Тенденция к приему на работу молодых специалистов, которые реально хотят разобраться в работе и стать профессионалами сегодня развивается, как никогда

  • Актуальные новогодние вакансии на новый год

    27 грудня 2018 404

    Для всех специалистов кто по тем или иным причинам остался не у дел на Новый год и не успел трудоустроится, мы решили оказать поддержку и рекрутинговую помощь на этот период времени. Такая работа в основном временная, но и она имеет место быть на вот такие случаи, когда поиски трудоустройства припали на праздничные или выходные дни.

  • Осторожно - "финансовые пирамиды"!

    30 листопада 2018 334

    Если вам все же не терпится позвонить и уточнить о предлагаемой работе, обратите внимание на прозрачность ответов абонента. Или что еще лучше, задайте прямой вопрос о том, не сетевой ли, это маркетинг или финансовая пирамида.

  • Ожидание ответа рекрутера: когда молчание - "знак несогласия"

    28 листопада 2018 314

    Некоторые соискатели, готовы ждать ответа на отправленное резюме, месяц и более.


← CtrlCtrl →
6 з 55

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору