UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Помилки, допущені під час пошуку роботи

Публікації "Помилки, допущені під час пошуку роботи"

Сторінка 2 з 5

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Пошук роботи й соцмережі

    22 січня 2020 748

    Шукаючи роботу, ми намагаємося ретельно скласти резюме, підготуватися до співбесіди. Але інколи забуваємо ще про одне, не менш важливе... Про свої акаунти в соціальних мережах.

  • Підводне каміння на біржах фрілансу: як уникнути основних помилок

    19 січня 2020 698

    Сьогодні, щоб бути успішним, не обов’язково будувати кар’єру в великих, шумних офісах. Прекрасною альтернативою може стати реєстрація на міжнародних онлайн-біржах, на яких фрілансери будь-якої інтелектуальної професії отримують замовлення з різних країн.

  • Чому відмовляють добрим спеціалістам?

    13 листопада 2019 469

    Ми звернулись до українських HR-ів з питанням про причини відмов навіть тим здобувачам, яких можна назвати конкурентними на ринку праці. Відповідь на це питання спробували зазначити загальними пунктами.

  • Знову «ні»: чому відмовляють після співбесіди

    11 липня 2019 851

    Йдучи на співбесіду, кожен кандидат сподівається на краще та вірить у свою перемогу. Проте почувши замість омріяного «так» відмову, важко не пасти духом. І коли докори сумління та пригнічення починають гризти зсередини, варто зупинитися і подумати: чому так трапилося? Ваше недопрацювання чи просто збіг обставин стали причиною відмови в роботі? Лише знайшовши відповідь, можна отримати реальні висновки і зрозуміти як діяти далі.

  • Не взяли на роботу? Запитайте чому!

    11 липня 2019 548

    «Ви нам не підходите» — «Чому?» — «Вибір зроблено на користь іншого кандидата». Такий неприємний, проте не менш банальний діалог чув кожен, хто наполегливо прагне знайти гідну посаду. Відмови супроводжують дуже часто. На ринку праці конкуренція неймовірно велика. Але найгірше те, що роботодавці ніколи не поспішають з поясненнями. Тому в більшості випадків «непідходящий» кандидат йде далі шукати вакансії.

  • Те, кто всегда востребованы

    26 лютого 2019 335

    Интересно, что в прошлом году, на юридические факультеты поступило свыше 80 000 абитуриентов. Как показывает практика, после их выпуска в 2024 году, половина из них также будет нуждаться в переквалификации или отправится искать «работу без квалификации»

  • Как уберечь себя от обмана, если вы - фрилансер

    6 липня 2018 599

    Само по себе, требование выполнения теста – нормальная практика, когда работодатель, нанимая сотрудника удаленно, желает убедиться в их квалифицированности. Однако, встречаются и нечестные персонажи, под видом тестового задания, обязывающие соискателя выполнить вполне конкретную работу.

  • Требуются "профессионалы +"

    19 березня 2018 688

    Даже будучи квалифицированным персоналом - готовься, это требуют...

  • "Не могу" найти работу или просто "не хочу"?

    5 березня 2018 3544

    Нашлись причины, "мешающие" людям искать работу...


← CtrlCtrl →
2 з 5

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору