UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Життя в колективі

Публікації "Життя в колективі"

Сторінка 6 з 38

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як правильно критикувати коллег

    20 серпня 2020 1161

    Критика не подобається нікому — це факт. Але на роботі часто виникають ситуації, коли потрібно застосувати «батіг» до колеги, щоб донести важливу інформацію. Однак і на помилки потрібно навчитися вказувати тактовно. Неконструктивна і груба критика може стати причиною конфлікту або скандального звільнення співробітника

  • Як давати поради правильно

    14 серпня 2020 1414

    Як радити правильно? Багато людей навіть не задумуються, наскільки недоречними є їхні поради для інших. Бо, виходить, вони краще знають, що робити в тій чи іншій ситуації, як вчинити правильно. Але чи так є насправді?

  • Перелік тем, які не потрібно обговорювати з колегами по роботі

    25 липня 2020 783

    Про що краще мовчати на роботі, не підіймаючи та не підтримуючи певні теми для розмови

  • Як стати командним гравцем на роботі

    21 липня 2020 1172

    Тут мало «гарної взаємодії», серйозна задача чи справа потребує спеціального професійного підходу, а саме «командної гри»

  • «Синці» першої роботи – як уберегтися, що не слід робити

    14 липня 2020 762

    Пропонуємо до вашої уваги «синці» першої роботи, з якими можуть зіткнутися молоді люди, які вперше приходять працювати в колектив (і хоч зараз все більшої актуальності здобуває віддалена робота, все ж багато людей і надалі працюватимуть в колективі).

  • Кілька цікавих фактів для тих, у кого робота стоїть на першому місці

    13 липня 2020 781

    Jobs.ua підготував кілька цікавих і пізнавальних досліджень. Результати одного з них показують, що понеділок не такий вже й важкий день для початку тижня, як більшість з нас звикли вважати. Вчені пропонують звернути нашу увагу зовсім на інший день тижня.

  • Правила субординації на робочому місці

    1 липня 2020 3968

    Ділове спілкування в сучасному колективі вимагає суворого регулювання. На робочому місці його неможливо реалізувати без дотримання норм субординації. Завдяки грамотно створеній системі дисципліни, в компанії формується максимально ефективний формат взаємодії між керівництвом і підлеглими

  • Як підготувати себе до повернення в офіс

    14 червня 2020 264

    Відчуття від вимушеного карантину часто порівнюють з тим, як почувають себе астронавти на космічних станціях, де вони знаходяться в повній ізоляції протягом багатьох місяців. І в тому і в іншому випадку повернення до звичного життя може виявитися непростим завданням, і відчувати себе дезорієнтованим – нормально.

  • Як уникнути конфліктів вдома в умовах карантину

    24 травня 2020 299

    Побут, який ми маємо у такому вигляді та об’ємах, здатен заподіяти суттєву шкоду будь-яким, навіть, самим витривалим відносинам

  • Шукайте жінку

    7 березня 2020 309

    У роботі вони більш організовані, уважні, чуйні до колег, вміють добре керувати... Чи так це насправді? Розглянемо, відповіді експертів щодо кількох розхожих тверджень.


← CtrlCtrl →
6 з 38

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору