UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Життя в колективі

Публікації "Життя в колективі"

Сторінка 3 з 38

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як захищати свої кордони на роботі

    12 квітня 2022 394

    Хто не вміє захищатися від агресії, зокрема пасивної, той ризикує стати об’єктом насмішок чи глузувань. Як від колег, так і від керівництва, якщо така поведінка саме в цьому колективі вважається прийнятною. Чим це загрожує тому працівнику, який не вміє захищати свої кордони на роботі, і як навчитися це робити? Давайте поговоримо на цю важливу тему.

  • Як підтримати корпоративний дух під час війни

    10 квітня 2022 662

    Що може зробити керівник для команди та компанії, щоб триматися разом?

  • Чи варто приховувати емоції від колег

    17 березня 2022 311

    Перед багатьма людьми постає питання, як бути з проявом емоцій на роботі. Особливо це питання актуальне для людей, які за характером надто емоційні.

  • Робочий сленг, який дратує – а ви стикалися з ним?

    25 лютого 2022 622

    У вас було таке, що приходите на роботу без настрою, а тут іще колега чи начальник скаже щось ніби й невинне на перший погляд, але сказана фраза зачепить вас і роздратує? Мабуть, з такою ситуацією стикався кожен з нас.

  • Як домовитися з будь-яким колегою: прості та дієві поради

    26 січня 2022 374

    Кожен з нас може навчитися домовлятися з колегами по роботі, клієнтами та партнерами по бізнесу, навіть якщо це непросто на перший погляд. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вашій увазі прості та дієві поради, як домовитися з будь-яким колегою (і не тільки колегою).

  • Як зрозуміти, що ваш начальник є аб’юзером

    21 січня 2022 610

    Жити під одним дахом з аб’юзером або ж працювати під керівництвом такої людини – це величезний тиск на психіку, постійний стрес і можливі проблеми зі здоров’ям. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує з’ясувати, за якими ознаками можна розпізнати в своєму начальнику справжнього аб’юзера.

  • Як не потрапити на роботу у токсичну компанію

    14 листопада 2021 321

    Токсичність є однією з головних причин, за якою українці змінюють місце роботи. Робітники багатьох компаній діляться власним досвідом: їх робота досягає ефективності тільки в тому разі, коли вони почувають себе в колективі комфортно й вільно.

  • Чому надмірна ввічливість на роботі шкідлива

    2 листопада 2021 485

    Вас коли-небудь насторожували надміру ввічливі люди? Здається, у ввічливості складно відшукати негативні сторони, і все ж вони є. Вживаючи безкінечні «будь ласка» та «дякую», такі люди навряд чи розуміють, що їхня надмірна ввічливість на роботі може бути шкідлива. Давайте розберемось, чому.

  • Нестерпні начальники: які недоліки такого управління?

    29 жовтня 2021 324

    Від формату управління навіть в найдемократичнішій компанії залежить багато речей. Лідерські якості та інші таланти мудрого керівника здатні надихати на справжні подвиги; а ось нестерпні начальники, навпроти, можуть змусити покинути компанію найцінніших фахівців.

  • Будуємо ефективні відносини з роботодавцем

    15 серпня 2021 291

    Ваш керівник - така ж сама людина, як і ви, з особистими почуттями, пріоритетами та цілями. А це значить, що в більшості випадків з ним цілком реально знайти спільну мову.


← CtrlCtrl →
3 з 38

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору