UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 18 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як змусити себе виконувати нудну роботу

    26 липня 2022 440

    Все частіше ловите себе на тому, що внутрішньо пручаєтеся від роботи, яку не хочеться робити? І ніби ваше власне раціо говорить про те, що цю роботу слід зробити сьогодні, зробити вже, але емоції так активно проти? Як відшукати натхнення та інші цінні ресурси для виконання нецікавих завдань?

  • Як людям з ментальними розладами зберігати продуктивність в умовах війни (ч. 1)

    25 липня 2022 384

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, що являють собою ці доволі дискомфортні ментальні розлади – біполярний розлад (БАР, якщо скорочено) та ОКР, або обсесивно-компульсивний синдром, – і як пом’якшувати їхні симптоми самотужки, якщо захворювання не запущене.

  • Тисячолітня мудрість «Дао Де Цзин»: чи стане вона в нагоді у вашій повсякденній діяльності?

    21 липня 2022 584

    Забігаючи наперед, одразу зазначимо – так, стане. Але яким саме чином, і як може бути корисною сучасним українцям тисячолітня мудрість іншого народу – пропонуємо вам з’ясувати.

  • Заробити на «Армію дронів», не витративши жодної гривні зі свого гаманця – легко!

    18 липня 2022 346

    Шановні українки та українці, а чи давно ви бували на своїх дачах, давно зазирали на горища та антресолі, «в» і на яких може зберігатися чимало цікавих речей? А ви знаєте, що радянський танк з постаменту можна продати за пів мільйона доларів? Для чого, спитаєте ви? А як вам така ідея – назбирати на армію дронів для наших котиків із ЗСУ, не витративши й гривні зі свого гаманця? Адже дрони – це «очі» наших воїнів та смертоносні заряди, які несуть вибухівку до позицій ворога, перетворюючи росіян на «хороших росіян».

  • Де брати сили та енергію під час війни

    17 липня 2022 409

    Через те, що прибрати стрес зі свого життя повністю ми не в змозі, необхідно шукати способи саморегуляції. Як це зроюити?

  • Чи бути відпустці в цьому році

    16 липня 2022 314

    І хоча в умовах війни повноцінний спокійний відпочинок вважається неможливим, не рекомендуємо повністю відмовлятися від відпустки.

  • Багатозадачність і професія програміста – вдале поєднання чи ні?

    15 липня 2022 236

    Хтось скаже, що багатозадачність – це добре, і він постійно це практикує при написанні коду. Але наскільки вдалим є таке поєднання? Портал з пошуку роботи Jobs.ua має для вас відповідь на це питання.

  • Теми табу для дискусій у колективі під час війни

    13 липня 2022 754

    Сьогодні в статті розглядаємо теми табу для дискусії в офісі в наш непростий час.

  • Проблема вигорання в ІТ – як їй протидіяти?

    13 липня 2022 286

    Як ви вже здогадалися, на титульній світлині зображено кота програміста. Як бачите, навіть кіт програміста позіхає, дивлячись на нескінченні рядки коду, які «накодив» його власник. Гаразд, жарти жартами, а портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує обговорити таку важливу тему, як проблема вигорання ІТ-спеціалістів і як їй протидіяти.

  • Переконання, які заважають досягнути успіху на роботі

    11 липня 2022 226

    Безумовно, більшість відвідувачів порталу Jobs.ua відчували і проживали ті хибні переконання, про які ми розкажемо нижче. І які заважають досягнути успіху на будь-якій роботі.


← CtrlCtrl →
18 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору